Avonos narancsbőr elleni krém jó a terhességi csíkokra is? Kenhetem a hasamra is?
Figyelt kérdés
Mivel minimálisan ugyan, de kezd kialakulni narancsbőr a combomon, ezt használnám, ajánlották.2009. júl. 3. 22:19
1/3 anonim válasza:
Én használtam 2 éve, mert jöttek a hasamon narancsbőrök...de nem használt semmit :S
2/3 anonim válasza:
Nekem bevált, használd csak nyugodtan a hasadra is! :)
3/3 anonim válasza:
Én azt olvastam,hogy a terhesség alatt tilos narancsbőr elleni készítményeket,feszesítő készítményeket használni,mert akkor ha esetleg használna,a terhesség későbbi szakaszában feszesebb lesz a bőröd,ezáltal jobban kialakulnak majd a stírák.
Terhesség után is eltudod majd tüntetni a narancsbőrt,de a stírákat nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!