Ugye nem fognak bent a kórházban? Alul bővebben. Nagyon félek.
Ha csak vizesedsz, amiatt nem fognak benn tartani. Főleg, ha nem tartós a vizesedés, tehát ha pihenéssel lemegy. Nyugi, nem a vizesedés a gond. Gondolom, a terhességi toxémiától félsz, de ahogy írtad a vérnyomásod rendben van, tehát nem toxémiás a vizesedésed, gondolom, a fehérjét is nézik. Én iszonyú vizes voltam, összesen 27 kg-ot híztam (ebből a szülés után 2 héttel már csak 6 kiló plusz volt rajtam), a terhesség végén nem jött rám egyetlen zokni sem, a párom 5 számmal nagyobb cipőjét hordtam, és nem fektettek be, csak akkor, amikor ténylegesen kialakult nálam a toxémia (fehérje is volt a vizeletemben, meg a vérnyomásom is szépen kúszott felfele), de akkor már 39 hetet betöltöttem, indították is a szülést, és egy gyönyörű kisfiúval jöhettünk haza.
A terhesség végefelé jelentkező vizesedés egyébként nem mindig jelent rosszat, a legtöbb esetben arról van szó, hogy a baba már minden körülötte lévő szervre nagy nyomást gyakorol súlyánál fogva, az anyuka keringése is rosszabb lesz emiatt, és ezért alakul ki a vizesedés. Emiatt ne aggódj, még kihúztok együtt otthon 3-4 hetet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!