Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak az igazolás miatt írhatta...

Csak az igazolás miatt írhatta, vagy valóban így van, csak úgy gondolta, szóra sem érdemes?

Figyelt kérdés

13 hetesen voltam a dokimnál,akkor kértem ajánlást a házidokinak,hogy táppénzen lehessek.A papírra c2000-t írt,de nekem semmit nem mondott.Már hazafelé tartottam mikor megnéztem hogy miket írt...így rákérdezni sem tudtam,és most kicsit parázok...

16 heteske

2009. júl. 3. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem végig az volt írva, sőt az uh-os papírra az is rá volt írva, hogy veszélyeztetett terhesség. De a terhesség során semmi gondom sem volt. Én is táppénzen voltam végig, de engem a nőgyógyászaton vettek fel táppénzre.
2009. júl. 3. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztos semmi baj, csak valamivel meg kellett indokolnia a táppénzigényt. Nekem görcsöket írtak e célból. Meg papíron veszélyeztetett terhes voltam- ezt én is később vettem észre. Dokibácsitól kérdeztem, hogy miért, azt mondta semmi baj, csak így több pénzt kap a kórház. Írnak néha furcsaságokat. De azért kérdezz rá.
2009. júl. 3. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nincs semmibaj.Én már a terhességem eleje óta táppénzen vagyok.A nőgyógyászom adja a javaslatot hozzá és nekem is hasonló értékeket írnak rá.Ez azt jelenti,hogy mennyire van nyitva a méhszájad.De CSAK PAPÍRON!!!Úgyhogy nincs ok az aggodalomra.Minden rendben van veletek!!!

Boldog Babavárást!

34 hetes

2009. júl. 4. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!