Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is fájt a hasa ultrahan...

Másnak is fájt a hasa ultrahangozás közben?

Figyelt kérdés
Most voltunk 4D-n és azt hittem belehalok, úgy fájt a pocakom a vizsgálat közben. Nagyon nyomhatta az érzékelőt az orvosnő, vagy valami miatt a méhem fájhatott bent a hasamban?
2012. jún. 12. 13:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem is minden alkalommal.
2012. jún. 12. 14:00
 2/13 anonim ***** válasza:
igen!Mintha az áram rázna és a babám is gyűlöli!
2012. jún. 12. 14:01
 3/13 anonim ***** válasza:

nekem is, mindig olyan erősen rányomják, hogy rettenetesen kellemetlen.

25 hkm

2012. jún. 12. 14:01
 4/13 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem is mindig fáj.Valószínű,hogy azért olyan érzékeny,mert amúgy is elég vékonyka voltam nincs rajtam zsírocska,ami jótékonyan enyhítené a nyomást és valószínű,hogy nincs több víz sem,mint ami a babának kell.Remélem érted mit akartam írni ezzel, a lényeg,hogy nincs ezzel baj.Feszes a hasfal:)

2012. jún. 12. 14:02
 5/13 anonim ***** válasza:
A nagy nyomásra/nyomkodásra tényleg fájhat. Nekem tegnap amniocentézisnél nyomkodta meg úgy a hasam a doki az ultrahang érzékelővel, hogy jobban fájt talán mint maga a szúrás.. :\
2012. jún. 12. 14:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére eddig sosem fájt! Most lesz az utolsó 38 hetes UH, remélem ez sem fog!
2012. jún. 12. 14:03
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem is fáj, de nem belül, hanem a doki nagyon rányomja a vizsgálófejet. Elég kellemetlen de megéri hogy lássam a babám. :-)

Boldog Babavárást!

31 hkm

8/13 A kérdező kommentje:
Második babámat várom, de az elsőnél sohasem éreztem hasonlót sem. A sima sztk-s uh nem fáj, ez volt az első, ez a 4D ami kellemetlen volt. Soha többé nem megyek ehhez a dokinőhöz többet. :(
 9/13 anonim ***** válasza:
Attól függ h mennyi zselét kennek rá arra az uh -s "fejre" vagy nem is tudom hogy hívják? Ha nem tesz rá elég zselét és rányomja az fáj. A babádnak semmi baja nem lesz tőle, csak a hasfalad nem szereti. Volt olyan, h nekem még a vizsgálat után is fájt. De kb. 10 perc múlva "megnyugodott".
2012. jún. 12. 14:45
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem csak a zselétől függ, hanem attól is, hogy milyen a gép. Ha mondjuk agyon van használva és nem készít éles képet, akkor jobban rá kell nyomni, mint azoknál a gépeknél, amelyek éles képet készítenek. Én az sztk-s gépeket utálom, mert azok szarok, ősrégiek, és az UH-st sem érdekli túlzottan, hogy te mit érzel, csak arra hajt, hogy gyorsan letudja a vizsgálatot. Én a 4D-s gépeket jobban szeretem, mert azok alapból jobb képet csinálnak 2D-ben is, ezért nem nyomja rá annyira a doki. Ki kell bírni. Ennyi.

Szép babavárást mindenkinek!

2012. jún. 12. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!