A down kór a 26 hetes UH-on is látszódna?
Elvileg a 12 hetes UH-on kell látni, hogy pl. hiányzik az orrcsont, vagy ha a tarkóredő nem megfelelő, ha akkor nem láttak semmi eltérést, akkor biztos nincsen semmi baj.
Nálam is minden rendben volt a 12 hetes vizsgálaton, de elmentem kombinált és integrált tesztet csináltatni. Neked a dokid nem javasolta?
Egy jó szonográfus észreveszi, ha down-kóros egy baba, akár a 26.héten is, teljesen más az arcberendezésük.
Szerintem megnyugodhatsz.
Kombináltnak jobban kell hinni, mint az afp-nek.
Főleg, hogy 50000 lett az arány, ez a lehető legjobb.
A down kór UH-on is látható. Itt egy cikk ezzel kapcsolatban: [link]
18 hetes UH-on nem voltál? Merthogy pont az a genetikai UH, annak az eredményétől (is) függ, hogy ajánlják-e az amniocentézist.
Afp 0,59 , alsó határ nálunk 0,4.A fogadott dokim szerint minden rendben, a 12 hetes uh-ot egy nagyon hozzáértő doki csinálta, orrcsont látható,nyakiredő 1,2.
18 hetes uh, szintén profi doki,de másik, elkérte az afp eredményt,megnézte a babát, tökéletesnek mondta!!!
27 hetesen voltam dokinál 4d-n, ő is rendben talált mindent. Most vagyok 29 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!