Honnan tudni, hogy melyik oldalon van a kicsi?
A magzat nem a petefészekben van, hanem a méhben! Ami pedig középen található!
A petefészekben csak tárolódnak a peték, és a peteérés idején a méhbe vándorol, ahol megtermékenyül és beágyazódik, vagy menstruáció utján távozik!
Ajánlom, hogy frissitsd fel az anatómiai ismereteidet, mert lesznek még problémáid belőle!
Szia!
Majd észre fogod venni, hogy egy idő után már sehogy sem fogsz tudni aludni. Én jelenleg a 37. héten járok és háton nem tudok aludni, de ha oldalra fordulok reklamál a kisasszony belülről és addig rugdos, amíg meg nem fordulok. Én is hason alvó voltam. Sokan kérdezték ismerősök, hogy nem lesz - e semmi baja a babának, ha megnyomom a hasam. Alvásnál is ugyanazt tudom mondani, megvédi a magzatvíz. Lehet védekezési reakció, de akkor viszont vedd figyelembe. Hidd el reklamál a pici ha nem tetszik neki valami.
Az első válaszadónak: a petesejt nem a méhben termékenyül meg. Ha így lenne, nem létezne méhenkívüli terhesség, ami ugye a petevezetőben akad el.
A kérdezőnek: lehet jelzésnek venni, de inkább a méh növekedése miatt lehet kényelmetlen. Tegyél a hasad alá egy kispárnát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!