Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma vagyok 6 hetes ha szedem...

Ma vagyok 6 hetes ha szedem az utrogestan és elmúlt a barnázás akkor már nem lesz baj?

Figyelt kérdés
Voltam korházban 4 napot vetélés gyanúja miatt de szerencsére elmúlt 12mm peteszákot látott a doki és azt mondta minden ok,mostmár akkor ne aggodjak.3 évet vártunk a picire.
2009. júl. 3. 09:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézd a terhesség alatt bármikor bármi történhet egészen a 40. hétig is. Nekem az elején csak annyit mondott az orvosom, hogy az első 12 hét mindig rizikós. Egyszer sem biztatott. Különösen volt 2 hematómám és a 8. hétig véreztem is én is utrogestet kaptam. Sokat pihiztem. Azt mondják a természet tudja a dolgát, ha a pindúrral valami baj van inkább most menjen el, mint később -tudom kemény szavak,de hidd el később sokkal rosszabb lenne. Nekem a 8. héten szívódott fel az egyik magzatom (pontosabban kivéreztem), de szerencsére tesója megmaradt. sok pihi és sok-sok pozitív gondolat. Ha már elmúlt a barnázás eleve pozitív, de senki nem fog tudni megnyugtatni, mert az első 12 hét sajnos ilyen... 23 hetes kismami
2009. júl. 3. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:

szia!

átérzem lelki aggódásod..Tavaly ugyanilyenkor ugyanezt átéltem...bevéreztem én is...8 napot feküdtem a kórházban, csak a wcre szállhattam le...és itthon feküdtem még 6 hetet...szinte mindent a férjem csinált...én is ultrogestant használtam..és 3x2 magne b6ot...

most már 4és fél hónapos a kislányom :)...de a terhességet végig idegességben töltöttem,hogy minden oké lesz -e.

sok sikert kívánok neked..és egy szép kisbabát!

2009. júl. 3. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 5+5 hetes voltam mikor elkezdtem vérezni,rögtön orvos!Utrogestant + megne B6ot szedtem,a 12. hétig ugyanolyan adagban.Nem kellett kórházba mennem,viszont én otthon is csak wcre kwltem fel annyira féltem.Viszont ha jobban érzed magad lelkileg fizikailag (így utólag úgy gondolom) onnantól minden rendben van!Nekünk a 7. héten azt mondta h minden rendben,de a gyógyszit ugyanúgy szedni kell.Viszont azóta tényleg semmi gond.Engem viszont lelkileg nagyon megviselt ez,szerintem emiatt voltam olyan aggódós,sírós(extrán).Most viszont amióta mozog mintha elvágták volna!Boldog vagyok,mert érzem h jól van.

Próbálj magnyugodni (tudom könnyű mondani),de az nagyon fontos!Sok boldogságot és kitartást kívánok Nektek!

18 hetes km

2009. júl. 3. 10:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Már itton én is nyugodtabb vagyok mint a kórházban!És ugye mióta nincs barnázá.Már alig várom hogy hétfő legyen és láthassam uh-n!
2009. júl. 3. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!