Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálatok mit láttak az ultrahan...

Nálatok mit láttak az ultrahangon a 10. héten?

Figyelt kérdés
Én hétfőn voltam uh-n, akkor voltam 9 hetes 2 napos és az orvos mondta, hogy már vannak végtagbimbói. Eddigre nem kellett volna már, hogy kifejlődjenek az ujjai is? Bár az orvos nem mondta, hogy ez rendellenes lenne és sajnos meg sem kérdeztem, csak azt követően olvastam utána.
2012. jún. 9. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekünk 10 hetesen már tökéletesen látszott a kis emberpalántánk. Meg is lepődtünk, hogy már milyen kis ember formája van, természetesen végtagokkal.
2012. jún. 9. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:

9 hetesen ne várd már el hogy egy teljesen emberi lényt láss a monitoron kismama.....

nekem a 12 héten mondták hogy még nincsen ujja, csak fejlődnek a ujjbimbói,teljesen egészséges.

voltunk babamozin 4D-én a 16 héten, na akkor már volt ujjacskája meg minden.

hétfőn megyünk a 18 hetes uh addigra már igazi kisbabát fogunk látni

2 éves kislány és 18 hetes pocaklakó anyukája.

2012. jún. 9. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Egy össze-vissza mocorgó kis ufot láttunk.

A kérdéseden meg egy év múlva jót fogsz nevetni, mikor már mind a 10 ujját egyszerre tömi majd a szájába a kiságyban. :)

2012. jún. 9. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Kedves első, tíz hetesen? Érett végtagokkal? Kétlem...
2012. jún. 9. 12:35
 5/8 mizuzizu92 ***** válasza:

hát nekem 9 hetesen hüvelyi uh t csinált a doki , és nem is nézhettem hogy mit lát.

Csak annyit mondott , hogy van szívhang .

2012. jún. 9. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok, nem azt írtam, hogy teljesen érett végtagjai voltak, de igenis kapálózott a kezével, lábával, a doktornő meg is jegyezte viccesen, hogy integet. Egyébként miért mondtam volna? Ja és ha utána olvasol: "Az embrió a 10. hétre már egyre inkább babaszerű külsőt ölt és arcának részletei is már kezdenek kirajzolódni.

Kicsi szíve már szinte teljesen kifejlődött és számos belső szerve is megfelelően működik már.

Már nemcsak a kezén, de a lábain is elkülönülnek az ujjai."

2012. jún. 9. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nagyon félsz, hogy nem fejlődik rendesen, szerintem az a legmegnyugtatóbb, ha rákeresel neten, hogy milyen UH-on hogy néz ki egy 10 hetes magzat. Számít sokat, hogy 2 3 vagy 4 dimenziós képet keresel. Én folyton képeket keresek, hogy most hogy nézhet ki, főleg a legelején kerestem minden nap, amikor még nem éreztem, hogy mozog.

Jó babavárást!

33 hkm

2012. jún. 9. 22:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon romantikus leírás, de végtagbimbói vannak ilyenkor még, és az ujjak szintén hasonló formában különülnek el.
2012. jún. 10. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!