Nálatok mit láttak az ultrahangon a 10. héten?
9 hetesen ne várd már el hogy egy teljesen emberi lényt láss a monitoron kismama.....
nekem a 12 héten mondták hogy még nincsen ujja, csak fejlődnek a ujjbimbói,teljesen egészséges.
voltunk babamozin 4D-én a 16 héten, na akkor már volt ujjacskája meg minden.
hétfőn megyünk a 18 hetes uh addigra már igazi kisbabát fogunk látni
2 éves kislány és 18 hetes pocaklakó anyukája.
Egy össze-vissza mocorgó kis ufot láttunk.
A kérdéseden meg egy év múlva jót fogsz nevetni, mikor már mind a 10 ujját egyszerre tömi majd a szájába a kiságyban. :)
hát nekem 9 hetesen hüvelyi uh t csinált a doki , és nem is nézhettem hogy mit lát.
Csak annyit mondott , hogy van szívhang .
Első vagyok, nem azt írtam, hogy teljesen érett végtagjai voltak, de igenis kapálózott a kezével, lábával, a doktornő meg is jegyezte viccesen, hogy integet. Egyébként miért mondtam volna? Ja és ha utána olvasol: "Az embrió a 10. hétre már egyre inkább babaszerű külsőt ölt és arcának részletei is már kezdenek kirajzolódni.
Kicsi szíve már szinte teljesen kifejlődött és számos belső szerve is megfelelően működik már.
Már nemcsak a kezén, de a lábain is elkülönülnek az ujjai."
Szia!
Ha nagyon félsz, hogy nem fejlődik rendesen, szerintem az a legmegnyugtatóbb, ha rákeresel neten, hogy milyen UH-on hogy néz ki egy 10 hetes magzat. Számít sokat, hogy 2 3 vagy 4 dimenziós képet keresel. Én folyton képeket keresek, hogy most hogy nézhet ki, főleg a legelején kerestem minden nap, amikor még nem éreztem, hogy mozog.
Jó babavárást!
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!