Valami nagymamaink fele gyogymod? Nagyon-nagyon faj a fejem. Megorjit.
Szia!
Algopirint és panadolt vehetsz be nyugodtan.
Én 2 hónapon át folyamatos fejfájással kínlódtam, de én nagyon gyógyszerellenes vagyok amúgyis, így inkább kínlódtam.
Ha jégzselével bekentem a fájó homlokom, halántékom és tarkóm, az enyhített. Valamint a vizes borogatás is jót tett.
Vérnyomásod rendben van???
panadolt nyugodtan vehetsz be.
en is kulfoldon elek
Szia!
Én migrénes vagyok:(nekem is azt javasolta az orvosom, hogy vegyem be az algopyrint.
Amikor már nagyon elviselhetetlen, akkor vöröshagymát darabolok fel,és azzal dörzsölöm be a tarkómat.
Ami még beválhat, beveszed a gyógyszert és olyan meleg vizet engedsz a tarkódra amilyet csak elbírsz és, ha teheted lefekszel aludni.
Remélem valami használni fog, mert tudom milyen rossz ez így!!
jobbulást Neked!
Szia!
Remélem, már nem aktuális, de azért leírom az én praktikáimat.
Vizes borogatás: valamikor a forró vizes, valamikor a hideg vizes. A forró vizes borogatást ki lehet váltani melegített sóval: fogsz egy uzsonnás zacskót, raksz bele egy-két maréknyi rendes konyhasót, kb. 20 mp-re becsapod a mikróba, átforgatod, ha nem elég meleg újabb 10-20 mp melegítés. Textilpelusba vagy vászonzsebkendőbe rakva tedd a homlokodra és/vagy a tarkódra.
Lehet kapni ilyen rücskös görgős talpmasszírozót. Ha ez nincs, akkor fogsz egy bármilyen üveget és a széken ülve a talpadat görgeted rajta. Ha recés az üveg plusz jó.
Ülj le az ágy közepére, húzd fel a lábaidat, mintha törökülésben lennél. Fogd meg a nagylábujjadat, a talpadnál, a nagylábujjad tövében van egy kis párnácska. Ezt masszírozd pár percig intenzíven. Fél óra szünet után, újra masszírozhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!