Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fehérje a vizeletben? Nagy baj?

Fehérje a vizeletben? Nagy baj?

Figyelt kérdés
Angliában élek, itt nem mondanak semmit semmire... Legutóbbi 34. heti kontrollon a vizeletemben volt egy kis fehérje, de azt sem a védőnő mondta, hanem a kiskönyvemből tudtam meg,mert beleírta, viszont nem mondott semmit. a Vérnyomásom mindig normális. Az utolsó 2 eredmény 116/70 , 120/70, viszont 2 hete 2 napig volt nagyon durva vizesedésem, de csak a lábfejemen, azóta sem történt meg újból, tehát nem vizesedek és a vérnyomásom sem magas. Így mitől lehetett fehérje a vizeletben és ez mit jelenthet? A védőnő meg mért nem mondja, ha valami van?
2012. jún. 8. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Vesemedence gyulladásnál, és cukor betegségnél is van fehérje a vizeletben.
2012. jún. 8. 12:58
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem majdnem minden labor leletemen volt fehérje a vizeletbe terhesség alatt, küldtek ezer féle helyre, de

semmit nem találtak

utána mondták hogy ez simán a terhességtől is lehet

na mondom akkor oké innentől hagyjatok békét ezzel :D

2012. jún. 8. 13:26
 3/4 A kérdező kommentje:
29. héten volt a terheléses cukrom és 5.1 lett az eredmény, úgyhogy nem hiszem, hogy cukorbetegség, a vesegyulladást meg azért érezném nem? :) azért egy vesegörcs tud fájni szépen. Azt írta, hogy minimális fehérje a vizeletben...
2012. jún. 8. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Valamennyi fehérje még elfogadott a vizeletbe. Én toxémiás voltam, és az elején épp hogy volt, azt mondták, az még belefér. Azért kérdezz rá, de mivel nem vizesedsz és a vérnyomásod is jó, így lehet, hogy még elfogadható.
2012. jún. 8. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!