Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyenkor mi történik?

Ilyenkor mi történik?

Figyelt kérdés
Nemsokára megyek az orvoshoz, mert már napok óta furcsán vagy inkább nem is mozgolodik a babám! most vagyunk 35+3 naposak! ha valami nem oké vele akkor bekell feküdnöm a kórházba? és ha valami annyira nem oké, megindíthatják a szülést?
2012. jún. 7. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Először még ne gondolj erre.

2. Ha valami nagyon nem oké, ilyenkor inkább gyorsan kiveszik, a nem mozgás ugyanis inkább ezt predesztinálja.

3. Ha az NST jó (vsz. ezt fognak készíteni), akkor nem biztos, hogy befektetnek, max. ha messze laktok a kórháztól.

2012. jún. 7. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
???
2012. jún. 7. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Most akkor nem mozog vagy furcsán mozog mert nem mindegy?35 hetesen minden nap kell,hogy érezd a mozgást.Én már rég mentem volna az orvoshoz!
2012. jún. 7. 15:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Mellső fali a lepényem és én csak a nagyon erős mozdulatokat érzem! és mostanában olyanokból elég keveset.ma megmozdult egyszer reggel és azóta semmit nem csinált, ezért mentem el gyorsan orvoshoz, de megnéztük uh-n és semmi baja, csak annyira befészkelte magát már, és nagyon kicsi a helye is, és ezért csak nagyon apró és gyenge ütéseket csinál, amiket én nem érzékelek. de hála égnek minden ok vele. és igen elég furán tetem fel a kérdést. elnézést kedves első köszönöm a válaszod!:)
2012. jún. 7. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!