Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez hogy lehet?...

Szerintetek ez hogy lehet? Elmérte volna a doki?

Figyelt kérdés

Ápr. 3-án volt meg utóljára, csináltam ovu tesztet, eszerint ápr 19-én volt ovum, ápr 30-án már pozitívat teszteltem. Május 30-án voltam dokinál azt gondolván, hogy 8 hetes terhes vagyok, de ő azt mondta, hogy szerinte (és az UH méretei alapján) csak 6 hetes. Igaz, hogy szívhang már volt, de még nem lehetett igazán kivenni a baba formáját, tehát a testét és fejét külön. Dehát mikorra ő a fogantatást teszi nekem már pozitív tesztem volt!

Fontos lenne pontosan tudni a 12. heti kombinált teszt miatt. 2 hét múlva megyek vissza pontosíttatni, de ha mégsem jó a most mért adat és mégis előrehaladottabb a terhesség már nem biztos hogy kapok időpontot ahhoz a dokihoz akihez szeretnék UH-ra menni. Szerintetek tudok valamit csinálni???

2012. jún. 6. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Nem mondta, hogy mekkora a baba pontosan? Mert akkor jobban tudnál ahhoz viszonyítani. kombinált tesztet 13+6 napig is elvégzik, én pont akkor voltam, tehát szerintem addig biztos fogsz tudni időpontot kérni, de ha aggódsz emiatt, kérd meg a dokit, hogy előbb mehess ultrahangra.
2012. jún. 6. 14:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, egy kicsit jobban érzem magam, ha mégis kiderülne, hogy az eredeti dátum a jó, még mindig csak 13+3 leszek az UH napján. Köszönöm a segítséget, nem tudtam, hogy ilyen későn is megcsinálják!
2012. jún. 6. 16:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem értük meg a 12. hetet, a 10.-en elvesztettem a babám. Valószínűleg fejlődési rendellenesség miatt látta kisebbnek már akkor a doki.
2012. jún. 16. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!