Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fáradt, fájó, duzzadt láb?...

Fáradt, fájó, duzzadt láb? Minden praktika érdekel, mert sokat szenvedek vele.

Figyelt kérdés
Kicsit több séta és már menni is alig birok. Ráadásul költözködés előtt állunk, úgyhogy van dolog bőven (papírügyek intézése, pakolászás, stb...), így nem igazán tudok pihengetni sem. Várom válaszaitokat, tanácsaitokat. Előre is köszi.
2009. júl. 2. 07:10
 1/5 A kérdező kommentje:

Jaa, azt elfelejtettem írni, hogy csak a lábfejemről van szó.

29 h km

2009. júl. 2. 07:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Este fürdés után feküdj hanyatt, és támaszd a talpad a falnak. Így nyújtva van a lábad, lemegy a duzzanat, és a víz...nekem bevált. A sós vagy szódabikarbónás vízben való lábáztatás is felfrissít.
2009. júl. 2. 08:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyon megértelek. Én a 36-dik héten költözködtem, előtte a lábam lejártam mire elintéztünk mindent. Iszonyatosan dagadt volt, se cipő,se zokni, se papucs ( férfipapus na az feljött )

Én használtam mentolos alkoholt jól felfrissítette, a Shollnak van most lábfrissítő spay-je, használtam még mentolos hintőport, és én szeretek itt vásárolni van több lábápoló hűsító nagyon jók: www.lush.hu Én a legtöbbet a "Therapy" masszírozó tömböt használtam a lábomszárára és a pocakomra.

A víz egyébként szüléssel ment csak le.

2009. júl. 2. 08:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez most rosszul jött neked.(költözés)Úgy értem,hogy most pihenned kellene.Láb póckólás,só szegény és fűszermentes ételek.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Boldog Babavárást! 34 hetes

2009. júl. 2. 08:11
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, aranyosak vagytok. Valamelyik csak segít. Hát igen, ez a költözködés nem épp a legjobbkor jött, de ez van, mi csajok mindent ki bírunk, nem? :)

Boldog babavárást, babázást nektek.

2009. júl. 2. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!