Fáradt, fájó, duzzadt láb? Minden praktika érdekel, mert sokat szenvedek vele.
Jaa, azt elfelejtettem írni, hogy csak a lábfejemről van szó.
29 h km
Nagyon megértelek. Én a 36-dik héten költözködtem, előtte a lábam lejártam mire elintéztünk mindent. Iszonyatosan dagadt volt, se cipő,se zokni, se papucs ( férfipapus na az feljött )
Én használtam mentolos alkoholt jól felfrissítette, a Shollnak van most lábfrissítő spay-je, használtam még mentolos hintőport, és én szeretek itt vásárolni van több lábápoló hűsító nagyon jók: www.lush.hu Én a legtöbbet a "Therapy" masszírozó tömböt használtam a lábomszárára és a pocakomra.
A víz egyébként szüléssel ment csak le.
Szia!
Ez most rosszul jött neked.(költözés)Úgy értem,hogy most pihenned kellene.Láb póckólás,só szegény és fűszermentes ételek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Boldog Babavárást! 34 hetes
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok. Valamelyik csak segít. Hát igen, ez a költözködés nem épp a legjobbkor jött, de ez van, mi csajok mindent ki bírunk, nem? :)
Boldog babavárást, babázást nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!