Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti milyen lánynevet választaná...

Ti milyen lánynevet választanátok?

Figyelt kérdés
A vezetéknév Peller. Lehet, hogy hülyeség, de rengeteg lánynév tetszik mégsem érzem azt, hogy illenének a pocilakóhoz. Csak én vagyok ilyen dilis vagy más is érezte ezt?
2012. jún. 5. 12:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
viktória
2012. jún. 5. 14:44
 12/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még a szülés előtt 2héttel is bizonytalan voltam a nevében! A párommal minden nap erről beszéltünk! Volt pár nevünk ami nagyon tetszett, de nem jutottunk semmire! Még a lányomat is kérdezgettem a pociban, h melyik tetszik neki! :D Aztán egyik délután hazajött a párom és mondtam neki, h megvan a név! :) Végül Szofia Viktória lett! :) az első nevet, mert szép és a párom kedvence, a másodikat mert engem is Vikinek hívnak! :) És nagyon illik hozzá a név! :)

Hidd el, sokan írni fognak neked lány neveket, de te úgyse ezek közül fogsz választani, mert jönni fog 1 érzés, és akkor tudni fogod, hogy na ez az a név, amit neki akarsz adni!!! :)

2012. jún. 5. 15:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Panna,Polett, Hanna, Amanda :)
2012. jún. 5. 16:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Válaszolók, komolyan Peller Mariannak keresztelnétek a kislányotokat???? Számomra ez döbbemetes...na mindegy.

A Peller egy "hálás" vezetéknév, nagyon sokminden illik hozzá. Nekem tetszik a Kinga, Dóra, Boróka.

2012. jún. 5. 19:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, éjjel valamiért a te kérdéseddel álmodtam, és álmomban kommenteltél ide, hogy Katalin lesz a név :)
2012. jún. 6. 06:27
 16/18 anonim ***** válasza:

"Válaszolók, komolyan Peller Mariannak keresztelnétek a kislányotokat???? Számomra ez döbbemetes..."

Mi a döbbenetes ezen? A Mariann egy nagyon szép keresztnév. Na és ha úgy hívnak egy színészt, akkor mi van? Több millió ember él a földön, akiknek pontosan ugyanaz a nevük, nem fog emiatt kitörni a 3. világháború.

2012. jún. 6. 06:30
 17/18 anonim ***** válasza:

Peller Emma, Sára, Nóra szerintem ezek cukik.De ezt csak te tudod eldönteni :D

Nekünk Emma lett volna, ha lány.De ezt tényleg csak te/ti érzitek.:D

16hkm

2012. jún. 6. 08:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Na megszületett már? Mi lett a neve? :)
2013. jan. 6. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!