Ti milyen lánynevet választanátok?
Szia!
Én még a szülés előtt 2héttel is bizonytalan voltam a nevében! A párommal minden nap erről beszéltünk! Volt pár nevünk ami nagyon tetszett, de nem jutottunk semmire! Még a lányomat is kérdezgettem a pociban, h melyik tetszik neki! :D Aztán egyik délután hazajött a párom és mondtam neki, h megvan a név! :) Végül Szofia Viktória lett! :) az első nevet, mert szép és a párom kedvence, a másodikat mert engem is Vikinek hívnak! :) És nagyon illik hozzá a név! :)
Hidd el, sokan írni fognak neked lány neveket, de te úgyse ezek közül fogsz választani, mert jönni fog 1 érzés, és akkor tudni fogod, hogy na ez az a név, amit neki akarsz adni!!! :)
Válaszolók, komolyan Peller Mariannak keresztelnétek a kislányotokat???? Számomra ez döbbemetes...na mindegy.
A Peller egy "hálás" vezetéknév, nagyon sokminden illik hozzá. Nekem tetszik a Kinga, Dóra, Boróka.
"Válaszolók, komolyan Peller Mariannak keresztelnétek a kislányotokat???? Számomra ez döbbemetes..."
Mi a döbbenetes ezen? A Mariann egy nagyon szép keresztnév. Na és ha úgy hívnak egy színészt, akkor mi van? Több millió ember él a földön, akiknek pontosan ugyanaz a nevük, nem fog emiatt kitörni a 3. világháború.
Peller Emma, Sára, Nóra szerintem ezek cukik.De ezt csak te tudod eldönteni :D
Nekünk Emma lett volna, ha lány.De ezt tényleg csak te/ti érzitek.:D
16hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!