Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Késszerű nyilajlást éreztem...

Késszerű nyilajlást éreztem egy pillanatra a hüvely irányából felfelé.6 hetes vagyok. Most ez mi lehetett?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Dolgozik a méhed, a hormonok, a szalagok, ez teljesen normális.

Jobb ha szokod ezeket, mert nekem pl minden héten máshogy szurkált, húzott, fájt, nyomott, feszült a hasam :)

2009. júl. 1. 20:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Tudod azt még nem írtam, hogy mitől félek még. Hétfőn voltam UH, elvileg akkor lettem volna 6. hetes, mert máj 18-án volt az utolsó mensi első napja. A doki csak hüvelyi UH-on látott 3 mm-es terhességet. Mondta, hogy ez nagyon kicsi, és lehetett akár késői terhesség. Na a helyzet az, hogy utoljára jún 5-én próbálkoztunk a férjemmel. Akárhogy nézem idősebbnek kéne lennie, mint mondjuk 4 hetesnek (mert a doki ezt mondta, hogy ez még csak ennyi lehet) Most lehet, hogy gond van a babával? Vagy még bepótolhatja a fejlődést? Nagyon félek, és ezért figyelek minden jelre.
2009. júl. 1. 20:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja és aznapi vérvételen 1407 volt a hcg.
2009. júl. 1. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Tuti nincsen gond. Ne aggódj. Ahogy az első válaszoló is írta, most minden változik benned, ezért érzed a szurkálást. nekem 7 hetes terhességemet 5 hetesnek látták, de mondták semmi gond. A te babáddal sincs semmi gond. Próbálj megnyugodni
2009. júl. 1. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Ilyen pici terhességet nagyon nehéz megítélni uh alapján. Az 1400-as hcg viszont nagyon jó, szerintem nincs miért aggódnod.

Nekem 4 hetes terhesen (tudom mikor fogant, így pontosan tudtam számolni) nemhogy 3mm-es pöttybaba nem látszott, hanem semmi! A következő héten is csak sejteni lehetett a petezsákot és csak 6 hetesen mondta biztosra a doki, hogy ott van valami, pedig nagyon jó felbontású gépe volt.

2009. júl. 1. 20:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mostmár sokkal nyugodtabb vagyok a kicsi babám miatt :) Már csak azon szurkolok, hogy a jövő heti UH-ra nagyobb legyen.
2009. júl. 1. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!