Mélyen fekvő méhlepény?
Ma reggel rózsaszíneztem, ha lehet így mondani, és meg UH-ztak (most vagyok 16 hetes) és közölték, hogy mélyen fekszik a méhlepényem. Ez baj? Kell valamire figyelni? Ha eddig is ott volt, akkor miért csak most véreztem?
Másik, azt mondták, hogy hetven százalék, hogy kislány. Bekukacosodhat még?
Igen, bekukacosodhat, az enyém kisfiú volt még ilyenkor, és kislány lett belőle.
A lepényem is mélyen feküdt, 24. hétre elhúzódott. Ha nem megy fentebb (de fentebb fog egyébként), akkor császárral kell szülni. A vérzés nem lehet tudni, hogy miért csak most jött, egy gyengébb falú ér minden bizonnyal elpattant. Rutascorbin segíthet.
Köszönöm a választ! Remélem nem kukacosodik be... :) Én lányban reménykedem, és a lány nevet már megtaláltam, ha kiderülne, hogy még is fiú, akkor kb az lenne a neve, hogy Nem Tudom... :D
Szóval akkor lehet, hogy a lepény elvándorol? Az jó... Bár részemről a császár is oké, inkább ott vágjanak, mint lent... :S Az nagyon rosszul esne az önérzetemnek. :D
Nekem is mélyen fekvő méhlepényem volt, nekem azt mondta a doki házas életet ne éljünk vagy ha mégis nagyon óvatosan. Mi komolyan vettük és nem voltunk együtt, és annyit mondtak még hogy ne emeljek nehezet és ne erőltessem meg magam. 12. héten mondták h mélyen van a lepény, és 25 hetesen lett jó helyen.
70% hogy kislány, akkor egyértelmű hogy még nem 100% akár fiú is lehet.
28hkm
Ha hátsó fali a méhlepény, akkor szinte biztos, hogy feljebb fog kerülni és nem lesz gond. Nekem is mélyen volt még a 19. héten, a 30. héten viszont már jó helyen volt.
Nem mondtak semmit, hogy mire kellene jobban figyelnem, csak azt, hogyha nagyon közel marad a méhszájhoz, akkor császár lesz, de szerencsére emiatt már nem lesz császár, remélem más miatt sem!
1-es, 5-ös válaszoló! Így is úgy is vágni fognak, és mindkettő fáj, szóval tök mindegy.
6-os válaszoló! Remélem könnyű lesz a szülés! :)
Szép babavárást mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!