Borzasztó energiátlan vagyok mostanában. Miért van ez?
Még csak a 6. hétben vagyok, de lehet nem is ez az oka, de nem bírok semmit csinálni itthon. Épp nyári szabadságon vagyok. Csak fekszek, és alig bírom rávenni magamat a főzésre, takarításra, mosogatásra... Pedig máskor pikk-pakk mindent megcsináltam, és mindig olyan aktív voltam, nem bírtam nyugton ülni.
Vitaminhiány lehet? Vagy a terhesség okozza? Lehet valamit tenni ellene?
Ellene nem, magadért igen. Szervezd meg a barátokat, rokonokat, hogy most kicsit segítsenek a házi dolgokban és lelkiismeret nélkül feküdj le pihenni. Majd visszajön az energiád.
Rendelj ebédhordóktól kaját - nagyon jók vannak és nem is drága.
Egyél sok-sok zöldet, igyál sok vizet és élvezd, hogy babád lesz. Gondolj arra, amikor majd kis csinos pocival tologatsz a babaosztályokon ruhácskákat nézegetve, milyen jó érzés, amikor előzékenyek veled, milyen jó, hogy sokkal több pihenést, lazítást engedhetsz meg magadnak.
Jó pocakolást!
Az első 2,5 hónapban a munkahelyen annyira fáradt voltam, hogy munka közben elaludtam, illetve néhányszor kimentem a WC-re, lehajtottam a tetejét és aludtam pár percet. Muszáj volt, mert különben nem bírtam volna ki a nap végéig.
Most 18+5 hetes vagyok, tele energiával. Ne izgulj elmúlik ez az időszak is. Bár azt mondják a 3. trimeszter is a lustaságról fog szólni:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!