Milyen ruhát ajánlanátok egy esküvőre,35 hetes leszek, amikor megyünk?
Figyelt kérdés
Június végén lesz az esküvő, nem szeretnék sokat költeni most egy ruhára. Igazából van egy fehér 3/4-es nadrágom, arra godnoltam, ahhoz kéne venni egy felsőt, csak nem tudom, hogy milyet? Jobban szeretem a szűkebb felsőket, mert a bő ruhákban úgy nézek ki, mint egy tehén! :))2012. jún. 1. 17:15
1/9 anonim válasza:
Szerintem senki sem szólhat meg, mert nem bőben vagy. Én bőben szerettem lenni, mert mindig volt hasam... kivéve, mikor kismama voltam, akkor élveztem, hogy nem kell szégyenleni a pocit. Jótanács, a szülős táska legyen a kocsiban veletek... csak megelőzésképp.
2/9 anonim válasza:
Nem is olyan régen volt egy hasonló kérdés. A Bon prix oldalt ajánlottam.
Egy felső se sokkal olcsóbb mint egy teljes ruha. Pl. nézd meg ezt:
De ezen az oldalon nagyon sok ruhát találhatsz, esetleg felsőt is.
3/9 anonim válasza:
Szerintem szexi a szűk felső :)
Én kicsit több vagyok mint te, de soha nem bírtam magamra ölteni tehenes bő-felsőt :S
Öltözz csinosan, de kényelmesen, mehet még a magassarkú is, ha nem dagad a bokád :)
Sok boldogságot!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nagyon szép ruhák vannak ezen az oldalon! Az nagyon tetszik, amelyiket belinkelted, de terhesen nem hiszem, hogy jól állna! :(
2012. jún. 1. 17:55
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, mindenképpen valami hosszabb fazon kell.
Köszönöm szépen, tényleg sok jó ruci van ezen az oldalon!
2012. jún. 1. 22:20
7/9 anonim válasza:
Milyen ruhát sikerült venned? Láthatjuk?
8/9 A kérdező kommentje:
Végül nem vettem ruhát, hanem amint írtam is a fehér nadrágomhoz vettem az Orsay-ban egy krém színű szélesebb pántos felsőt, amin arany flitterek vannak, ezt később is fel tudom venni. Jó meleg volt, amikor az esküvő volt. Jó volt, még táncoltam is a magassarkú szandimban, aminek az eredménye 2 nap lábdagadás lett, de megérte! :)
2012. júl. 23. 14:50
9/9 anonim válasza:
Jól érezted magad, örülünk neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!