Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki hamarosan...

Van itt olyan aki hamarosan Mezőtúron szül, és annyira parázik, mint én?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért félek ennyire, pedig már a második gyerek! Tanácsok ilyen esetekre?
2009. júl. 1. 05:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Milyen volt az első szülésed? Mikor szültél? Lány lett vagy fiú? Milyen méretekkel született? Mit gondolsz azért félsz mert rossz emlékez hagyott benned az előző szülés? Vagy már olyan rég volt, hogy nem tudod mire számíts?

Nem mezőtúri vagyok, de én is parázok és gondoltam nyugtatgassuk egymást :)

37+6 hetes km

2009. júl. 1. 07:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy 12 éve szültem, semmi rossz élmény, ráadásul most császáros leszek! Akkor 4 kg kislány lett, most is azt várok! Csak az a baj, hogy a 9 hónap alatt annyi bajom volt, hogy parázok, hogy minden rendben legyen a babával! Igazából nem tudom kifejteni a félelmem valós okát, de attól függetlenül rámjön a sírás és akkor bőgnöm kell! Lehet hogy én már orvosi eset vagyok??
2009. júl. 2. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!