Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki tud információt adni...

Valaki tud információt adni Dr . Túri Zsuzsannáról. Nekem őt ajánlották, hogy nála szüljek . Volt valaki aki nála szült? Jelenleg a Máv kórházban praktizál.

Figyelt kérdés

2012. máj. 30. 16:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én nem szültem nála, csak nála kezdtem egy terhességet, ami missed abbal fejeződött be. Sajnos. :(

Nekem is őt ajánlották akkor, véralvadási gondok miatt.

Naszóval ha pátyolgatásra vágysz, na őt válaszd.

Mindent elmond részletesen, nagyon alapos és kíméletes, de elég "kemény".

A kórházban arra számíthatsz, ha reggelre odahív, hogy lehet 3 körül be is jutsz hozzá. Szóval egész napi víz, szendvics legyen nálad, én 2x voltam, mind a kétszer egész napos szabit kellett kivennem, de lehet pont rosszkor vcltam. :)

Ha jól tudom, van magánrendelése is, de sajnos én oda már nem jutottam el, ott nem tudom, mi a helyzet.

Amikor elvéreztem, elég hülyén jöttek ki a dolgok részéről (amit nem részletezek), így a mostani terhességemmel már mást kerestem fel.

Remélem mástól csak jókat hallasz róla. :)

2012. máj. 30. 17:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen . Hát majd holnap meglátjuk,mert holnap egyre kell mennem hozzá. Én 32 hetes vagyok . Nem tudom ,hogy mi lesz . Durván vizsgál amúgy ? vagyis ilyenkor vizsgál hüvelyi úton is?Amúgy emberséges vagy inkább pokróc ?
2012. máj. 30. 17:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom az előző terhességedet :(De biztos a mostani sikerül . Boldog baba várást :)
2012. máj. 30. 17:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Emberséges és nagyon kíméletesen vizsgál, azzal nem volt egyátalán gondom, de olyan rideg volt, mosoly semmi, együttérzés semmi, csak teszi a dolgát, de azt persze jól.

Szóval biztosan nem lesz vele gondod, ha te nem vagy pátyolgatásra szoruló!! :)

Megírnád azért holnap a tapasztalataidat?

Kíváncsi vagyok!!

És szurkolok hogy csakis jó tapasztalattal gyere ki tőle!

32.hét, hű, de jó neked!! :)

Neked is nagyon boldog babavárást!!!!!!!!!!!!

2012. máj. 30. 19:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Szia ! Ma voltunk a Dr.nőnél . Hétfőre kaptam újabb időpontot pap károly utca 4-6 szám alá kell menni 12 órára ez a 13.kerben van.Ma nem tudott megvizsgálni ,mert sokan voltak . Egész normálisnak tűnt ,bár nem sokat beszéltünk.Véletlenül te nem tudod a rendelési idejét ,mert sehol nem találom ?. Ő is annyira sietett,hogy elfelejtettem megkérdezni.
2012. máj. 31. 15:05
 6/11 A kérdező kommentje:

Szia !

kellemesen csalódtunk a Dr.nőben . Alapos és segítőkész . Bár ma voltam úgy igazán először nála . Tényleg óvatosan vizsgál .Azt ,hogy mi lesz később majd kiderül.Üdv : Szilvi

2012. jún. 4. 19:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy pozitív élményed volt nála!

Biztosan minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!

Boldog babavárást neked is!!

:)

2012. jún. 5. 08:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok. A Dr.nő magánrendelésén voltál, vagy a honvédban? Nekem is ő a dokim és az anyukámnak is, nekünk nincs panaszunk rá.:):)
2012. nov. 28. 18:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Én a Honvédba jártam hozzá,de végül nem nála szültem.Aki épp ügyeletes volt annál pedig bent volt.Igaz nem ígérte,hogy nála szülök.Nem lehet rá panaszom ,hiszen óvatosan vizsgál stb stb,-én nem fizettem neki semmit talán ezért is volt ami volt.De így is egy egészséges szép kislányom született.
2012. dec. 3. 21:30
 10/11 anonim válasza:
Megtudjátok mondani hol van a magánrendelése és az elérhetőségét?
2014. márc. 10. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!