Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 es fel hetes vagyok, a...

24 es fel hetes vagyok, a babo rendesen rugdos, rendszeresen es gyakran is. Normalis, hogy amikor ulok, mindig a hajlatot rugdossa?

Figyelt kérdés
Irodai, ulo munkahelyem van, es azt veszem eszre, hogy ahogy eloredolok egy kicsit, hamarosan rugdosni kezdi a gombot a nadragomon, vagy ha gomb nelkuli nadrag van rajtam, akkor ott kalimpal, ahol a hajlat van. Normalis ez? Jelzi, hogy szuk neki a hely, vagy kenyelmetlenul van odabent? Ha hatradolok, akkor nem olyan elenk a rugdosas, de hatradolve nem tudok dolgozni. Masnak is elofordult mar ez? Mit tegyek?
2008. ápr. 24. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Én a munkaheylemen nem szeretek a WC ülőkére ülni, ha muszály lepapírozom, de inkább lebegek fölötte: ilyenkor azonnal el kezd ugyanott ahol neked rugdosni. Egyszerűen jelezi, hogy most kicsit kényelmetlen neki, ennyi az egész. Ha lepihenek, akkor néha egy bizonyos pozícióban is folyamatosan rudgos, úgyhogy muszály helyezkednem, hogy a kis picim is jól helyezkedjen, de én mindig örülök, ha hírt ad magáról!

Boldog babavárást!

2008. ápr. 24. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok az elejétől.:)Első mozdolatai után ha érezni akartam fel kellett tennem a lábam a korlátra a teraszon miközben ültem.Midig megrudosta.Azóta sokat ficánkol,de ülve és előredölve nekem is a nadrág vonalát taossa.No meg már közel van a bordáimhoz,így az ottani hajlatot is szokta piszkálni.Szerintem normális.Ha többször megnyomkodja olyankor kiegyenesedek,vagy hátradőlök,hátha kényelmetlen neki.
2008. ápr. 24. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy amikor ugy ulsz,kevés a helye a babának,és mocorgással adja tudtodra,hogy neki ez így nem kényelmes!Nálam ugyanígy van,ugyhogy olyankor én is más ulohelyzetet keresek.:)
2008. ápr. 24. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, főleg, ha nem egyenes háttal ültem. Neki elég volt, hoyg kihúztam magam, bár nekünk igen jó székeink - mi több, főnöki foteleink -voltak. Ennek ellenére volt, hogy úgy kellett ülnöm, mintha karót nyeltem volna... Nekem az jött be, hogy egészen a szék szélére ültem, és a térdemet leengedtem, így kicsit hülyén nézhettem ki, de kényelmes vol t mindkettőnknek, és az íróasztal amúgy is eltakart.
2008. ápr. 24. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!