Nektek a hányás mikor kezdett jelentkezni?
Figyelt kérdés
Olyan amúgy előfordul hogy valaki még nem is tudja hogy terhes és már émelyeg és hány?2012. máj. 28. 12:25
1/9 anonim válasza:
A terhesség négy hétig nem okoz tüneteket. Ha kiszámolod, közben muszáj lennie menzesznek, tehát onnan fogod észrevenni, ha kimarad. Előbb kimarad, aztán rá a tünetek, és nem fordítva.
3/9 anonim válasza:
6. het utan. elotte semmi bajom nem volt.
4/9 anonim válasza:
Egyszer sem hánytam és csak esténként émelyegtem, de azt is a pozitív teszt után, addig semmi nem volt.
5/9 anonim válasza:
Nekem is 7-8. hét környékén. Most 14 hetes vagyok, de még mindig tart... Kitartást!
6/9 anonim válasza:
Egy csütörtöki napra nem vártam a mensimet és már előtte két nappal, kedden hányingerem volt, szerda reggel meg már hánytam is. Még kedden pozitív lett a tesztem.. Én azóta hánytam folyamatosan reggelente a 18-ik hétig. 29hkm.
7/9 anonim válasza:
Azért teszteltem, mert hánytam az alma illatától. Tehát hamar, kimaradt után 1-2 nappal, nem tudom már pontosan.
8/9 anonim válasza:
4.héten kezdődött, minden reggel és akkor is ha epres cappyt ittam.
9/9 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem is jelentkezett hányás,csak émelygés és kavargott a gyomrom...ja és nem kívántam semmit enni, pedig éhes voltam... :/ ez kb.olyan 6-7 hetesen kezdődött, de a12. héten szépen el is múlt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!