Görögországba mennénk nyaralni 1 hétre.14 hetes leszek akkor. Voltatok ti ilyen távon ilyen idős terhesen nyaralni?
Figyelt kérdés
Az orvos szerint lehet, ha betartom az alapvető higiéniai, ivási és étkezési szabályokat (nem minden wc-re ráülni, csak palackozott víz, és nem lebujban enni stb.) De mégis aggódom, mert korábban volt 5 hetesen egy spontán vetélésem. Persze nem nyaralás alatt. Ti elmennétek? VAgy el is mentek nyaralni?2009. jún. 29. 14:56
12/17 anonim válasza:
Én biztos hogy mennék a helyedben. Jó pihenést! Ne izgulj!
A terhesség nem betegség, főleg ha nem vagy veszélyben.
13/17 anonim válasza:
Úgy értem, főleg ha nem vagy veszélyeztetett. Elnézést.
14/17 anonim válasza:
Én 6. hetes vagyok. A férjemmel Egyiptomba terveztük a nászutat augusztusban, tehát akkor leszek 11-12 hetes. A dokim letiltott, vagyis jobban mondva nem ajánlotta az utat. Így vissza fogjuk mondani, pedig ez lett volna egyik nagy álmom, de ennél nagyobb álom a babánk. Te döntesz, csak leírtam az én esetemet.
15/17 anonim válasza:
Nyugodtan, én mennék a helyedben, hisz az első trimeszteren hellyel-közzel túl vagy és Görögország mégis csak Európa, kulturált...azért persze figyelj oda a higiéniára, palackos víz, gyümölcs-fogyasztás -(mosott, hámozott) stb.Semmi baj nem lesz, ne aggódj! ;)
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ennyien írtatok.Hétfőn lesz a genetikai Uh, ha akkor ismét szabad utat ad az orvos, valóban utazunk is!! :-)
2009. jún. 30. 08:34
17/17 anonim válasza:
Én 20 hetesen voltam, nem volt semmi gond, gyönyörű emlék maradt. Érezd jól magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!