Nem sokára ikreket szülök. Javasolják hogy egy ágyban aludjanak. Szerintetek?
Barátnőmnek is ezt javasolták terhesen, végül nem is kiságyat terveztek nekik, hanem egy járókába vágattak matracot (mert az szélesebb mint egy ágy).
Sajnos nem alhattak együtt az ikrek aztán, mert az egyiknek légzésproblémái voltak, muszáj volt alá nonstop a légzésfigyelő.
De ha két egészséges babáról van szó, én is együtt altatnám őket, végül is a pocakban is együtt vannak, fura lenne nekik kint szétszedve.
Én is ikreket várok ès nekem is azt mondták,hogy az első pár hónapban aludjanak egy kiságyban mert mivel a pocakban 9 hónapig együtt voltak így hiányozni fognak egymásnak és sírni fognak :-)) .
Mi egy kiságyba tesszük őket az első 2 hónapban és majd csak utána szokatjuk őket külön :-))
13hkm
Nekem is együtt aludtak a fiúk,kb.2 hónapos korukig.
Nem tudom,ez hasznos volt -e,vagy sem,ártani nem ártott,az biztos:)(jó tesók)
Jaaaaj, első vagyok, és jó figyelmetlen, azt hittem azt javasolják, hogy te aludj velük egy ágyban. :o))))) Bocsánat. :)
Nagynéném amúgy egy ágyban altatta az ikreit, és nekik nagyon bevált. Még egyszer bocsi, hogy hülyeséget írtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!