Ez a két palástfű tea most akkor ugyanaz? Jó lesz ez?
Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor nem kell! Esetleg van valami negatív tapasztalatod, amit így akartál kifejezni?
Tudod, 1 év próbálkozás után, amikor elkezdtem inni a teákat, összejött a baba! Nem hinném, hogy olyan rosszak lennének!!
Szia!
Szerintem ugyanaz a kettő.( sőt gondolom még vannak egyéb fajták is, gyártótól függően )Szerintem sem hülyeség. Én is iszom a Herbáriás Palástfű teát. És hiszek benne. Előző babánknál a 9. héttől vérezgettem a 13. hétig és most is 10+5-től megint 13 hetes koráig. Azonban minden rendben.Így volt az előző terhességemnél is, a kislányunk 40+4 héten született 3800 g-mal 53 cm-rel. Most 1 éves, egy igazi kicsi tündér. Mostani kicsi babánk is mocorog már, szépen fejlődik és a vérezgetés is elmúlt. Hogy ebben van-e valamilyen szerepe a palástfű teának nem tudom. Bizonyítani nem lehet, de hinni benne igen. Egyébként én az ízét is szeretem!!:-)
Csak megjegyzem, hogy korábban 3 vetélésem volt.:-( ( akkor nem ittam palástfű teát )
14 hetes kismama
Szia! 2. vagyok. Én a réti palástfű virágos hajtását ittam/iszom. Herbária szaküzletben vásárolok, mindig ilyet vettem. Nem is említették, hogy lenne másfajta is. Kérem a palástfű teát - így egyszerűen - és ezt kapom.
Minden jót Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!