Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a két palástfű tea most...

Ez a két palástfű tea most akkor ugyanaz? Jó lesz ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Iszom a palástfű teát, eddig gyógynövény boltban vettem, a "mama gyógynövényei" típusút, amire csak ennyi volt írva, hogy palástfű. Ma már elfogyott ott, így a patikában szereztem be, a "herbária patikája" nevűt, amire a következő van írva: réti palástfű virágos hajtás. Ez is ugyanaz?? Ti milyet ittatok? Ha nem jó ez, akkor nem innám, viszont jövő hétig nem lesz új. Remélem, hogy ez is ugyanaz, mert ráadásul ebből 40 gr 700 ft volt, a másik meg 50 gr és 200 ft körül van....
2012. máj. 25. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:
9%
minek iszod ezt a sok sz@rságot??
2012. máj. 25. 13:04
 2/10 A kérdező kommentje:

Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor nem kell! Esetleg van valami negatív tapasztalatod, amit így akartál kifejezni?

Tudod, 1 év próbálkozás után, amikor elkezdtem inni a teákat, összejött a baba! Nem hinném, hogy olyan rosszak lennének!!

2012. máj. 25. 13:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ugyanaz a kettő.( sőt gondolom még vannak egyéb fajták is, gyártótól függően )Szerintem sem hülyeség. Én is iszom a Herbáriás Palástfű teát. És hiszek benne. Előző babánknál a 9. héttől vérezgettem a 13. hétig és most is 10+5-től megint 13 hetes koráig. Azonban minden rendben.Így volt az előző terhességemnél is, a kislányunk 40+4 héten született 3800 g-mal 53 cm-rel. Most 1 éves, egy igazi kicsi tündér. Mostani kicsi babánk is mocorog már, szépen fejlődik és a vérezgetés is elmúlt. Hogy ebben van-e valamilyen szerepe a palástfű teának nem tudom. Bizonyítani nem lehet, de hinni benne igen. Egyébként én az ízét is szeretem!!:-)

Csak megjegyzem, hogy korábban 3 vetélésem volt.:-( ( akkor nem ittam palástfű teát )

14 hetes kismama

2012. máj. 25. 13:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! :)) Íme, még egy példa, hogy lehet jó hatása a teának! Megkérdezhetem, hogy te a "sima" palástfüvet iszod, vagy ezt a réti palástfű virágos hajtást? Mert most én is Herbáriásat kaptam, és nem tudom, hogy ebből is lenne-e "sima" palástfű tea?
2012. máj. 25. 13:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Én Herbáriásat ittam, úgy lett baba. Ugyan az a kettő.
2012. máj. 25. 13:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Te is ezt a réti palástfüvet ittad? Most néztem, hogy a herbáriának is van sima palástfű teája, emelett a réti p.virágos hajtás mellett. Miért árulják kétféle névvel?
2012. máj. 25. 14:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért árulnak 2 félét, de én is a virágosat ittam.
2012. máj. 25. 16:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. máj. 25. 17:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia! 2. vagyok. Én a réti palástfű virágos hajtását ittam/iszom. Herbária szaküzletben vásárolok, mindig ilyet vettem. Nem is említették, hogy lenne másfajta is. Kérem a palástfű teát - így egyszerűen - és ezt kapom.

Minden jót Neked!

2012. máj. 26. 21:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm kedves 2. (utolsó)! :) Szerintem tényleg jó hatása lehet ennek a palástfűnek, nem véletlen mondják az emberek! Boldog babavárást kívánok neked, és sok örömöt a "nagylányhoz" :))
2012. máj. 27. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!