Az senkinek sem árt! A szülést csak akkor indítja be ha amúgy is itt az ideje, azt is az ondóban található anyag! Én etért csak irigykedni tudok!!!
2008. ápr. 24. 12:37
2/12 anonim válasza:
szia.
Hú de jó neked.Èn a terhesse´gem utolsó 4 hónapjában elfelejthettem.A babának nem ártasz vele.Az utolsó 2-3 hétben lehet kicsit óvatosabban,esetleg óvszert használni,mert a spermiumban van olyan anyag,ami beindi´thatja a szülést.igaz,a me´h összehu´zóda´sok is.
Az orgazmustól szerintem nem fogsz megszülni elöbb.
2008. ápr. 24. 12:39
3/12 anonim válasza:
Én is olvastam, pl. azt hogy a spermiumban van egy olyan anyag, ami beindítja és javasolják is a szülés előtt a szexet, ha nincs semmi probléma a terhességeddel. Én túlhordtam a lányomat, benn feküdtem már pár napja a kórházban és szombaton hazaengedtek hétvégére.11-kor megvizsgált a doki, azt mondta, hogy mehetek haza,itt semmi esély a szülésre, hétfőn jöjjek vissza. Ne is mondjam, ahogy hazaértünk nekiestem apukának :-), 3-kor már mentünk vissza a kórházba mert szex után pár órával elment a magzatvíz. Ekkor már én mondjuk 41.hetes voltam.
A másik amit olvastam, hogy az orgazmus után(közben) méhösszehúzódások vannak, ami szintén beindíthatja a szülést. Ettől függetlenül szerintem ne fogd vissza magad :-))
28hetes ikres kismama
2008. ápr. 24. 12:44
4/12 anonim válasza:
Nem csak a sperma, maga az orgazmus közbeni méhösszehúzódás is megindíthatja a szülést, főleg ha gond van.
ha nincs gond, akkor lehet szeretkezni, de óvatosan azért, a dokik is ezt mondják.
És neked párod segít ebben, vagy magad oldod meg a napi 1-2-t? Irigyellek, szó se róla... Engem sajna koraszülés veszélyével eltiltottak, tehát augusztusig nuki szex:-(
2008. ápr. 24. 12:53
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!Szerintem ez tipus függő ki mennyire kivánja a szexet!Én az első 3 hónapban nem igazán kivántam:(!Az utolsó válaszolonak üzenem hogy mindkettő:)!
2008. ápr. 24. 13:21
6/12 anonim válasza:
Én meg azt olvastam, hogy az orgazmus "edzi" a méhet, úgyhogy mindent bele csajok!! :)))
2008. ápr. 24. 13:58
7/12 anonim válasza:
Mindenkivel egyet értek! :)
2008. ápr. 24. 14:25
8/12 anonim válasza:
De szeretném én is!!
2008. ápr. 24. 15:05
9/12 anonim válasza:
mindenkinek irom:D:DD: hogy a kéRdezö azt kérdezte ärt e a babänak az orgazmus..nem az hogy a szex....tehät valoszinüséggel a kismama nem szexel éri el az orgazmust szépen mondva:D.egyértelmü hogy nem szeretkezik napi 2 szer:D.
2008. ápr. 24. 16:45
10/12 anonim válasza:
először is én a 4.válaszolónak üzenem hogy én veszélyeztetett terhes vagyok és nekem se lehet szeretkezni a terhesség alatt nekem október végéig kell kihuzni ugyhogy kitartást kivánok neked nagyon nehéz megállni de megéri a piciért! a terhesség vége feletti szexről nekem megoszlik a véleményem az egyik ismerősünknek a szex inditotta be a szülést a 35.héten a méh összehúzódás miatt!egyből kórházba fektették és mindent megtettek hogy a pici még bent maradjon egy pár hétig! ez az én véleményem de ha neked semmi panaszod akkor hajrá!boldog babavárást egy 12 hetes kismami!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!