Most voltunk 4D babamozin, szerintetek jók ezek az eredmények? Azt mondták kicsit nagy a feje!
nem azért mert bármi baja lenne a kisfiamnak,csak hogy ő ilyen alkat ezek szerint.,második baba 16 hetes vagyok..
így is nagyobb a koránál 1 héttel, de amúgy minden rendben vele :
BDP: 3,96 cm 18 hétnek felel meg + /- 8nap
HC: 12,5cm 16+2 napnak felel meg +/_8nap
AC: 10,7 cm 16+4 napnak felel meg +/- 12nap
FL:2,07 cm 16+1 napnak felel meg +/-10 nap
egyébként teljesen rendben van minden..
Nekünk mindig 2-3 héttel nagyobbnak mérik, mint amilyen idős. De ezzel nincs is semmi gond, úgyis genetika az egész, nem biztos, hogy ettől nagyobb baba lesz (ebből is szoktak súlyt számolni majd, ne ijedj meg, nem túl pontos :) )
36 hkm
most néztem meg ezer oldalt ezzel kapcsolatban
tényleg a feje mérete ebben a korban 18 hetesnek felel meg, de egyébként is nagyobb a koránál 1 héttel..
remélem nem lesz baj
Mi kedden voltunk uh-n, akkor voltam 16+3 hetes. Az alábbi adatokat mérte.
BPD: 34 mm
TAD: 32 mm
AC: 107 mm
FL: 21 mm
Szerintem ne aggódj a feje miatt! Ha a doki szerint minden ok, akkor biztos úgy van!
Boldog babavárást! :)
ez aranyos volt :)
köszi kedves utolsó most ezen legalább nevettem egyet,
az se jó ha nagy az se jó ha kicsi :)
nálunk is nagyobb a baba feje kb. egy héttel, mint a többi testrésze, ill. az idő szerinti "normál tartomány". A doki azt mondta, hogy a kisfiúknak alapból nagyobb, ne aggódjunk.
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!