Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6. hetes kismama vagyok, két...

6. hetes kismama vagyok, két napja kicsi barna folyásom van. Ez most normális, vagy baj van? Nagyon félek!

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 21:04
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ne idegeskedj,nekem is volt az 5. hétben és görcsöltem is.2 napig tartott.Elmentem dokihoz,kaptam bogyót ésmár pár nap múlva a 17. hetet töltöm.Ne izgulj,ne gondolj rögtön a legrosszabbra.Nagyon szorítok!
2009. jún. 28. 22:18
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt, 6.hetet ahogy betöltöttem, de nem nyugtatott meg a "nincs semmi baj" válasz, ezt akartam egy doki szájából hallani. Bementünk, és épp akkor ágyazódott be a másik picikénk, csupán ennyi volt. De a biztonság kedvéért 3 napig bent tartottak, figyeltek, így én is nyugodt voltam. Mostmár 10 hetesek vagyunk, és azóta sincs semmi baj.

Kívánom neked se legyen!

2009. jún. 28. 22:25
 13/33 anonim ***** válasza:

Szia! Irány azonnal a doki, vagy az ügyelet! Nálam így kezdődött a vetélés! Második terhességemnél már kaptam Utrogestant, és Bromochriptint. Irány a doki!!!!

5 hós kislány anyukája

2009. jún. 28. 23:20
 14/33 anonim ***** válasza:
Ez vetélést jelezz.Nekem is barna folyásom volt igaz csak utána mikor kiderül nem él a baba. Műtét után a záromon is ez áll kevés barnás váladék. SZÓVAL IRÁNY A DOKI MÉG HOLNAP.
2009. jún. 28. 23:29
 15/33 anonim ***** válasza:
Szia! 23:20-as válaszoló vagyok. No, most egy picit többet tudok írni. Szóval mindenképp utrogestant kérj, ez hüvelytabletta, de hatékonyabb (orvosom szerint), mint a szájon át szedhető progeszteron készítmények. Azt sem volt időm leírni, hogy a 2. terhességem alatt is barnáztam a 6. héten, sőt görcsöltem is 3 napig, de nem lett baj, mert emelnem kellett az Utrogestan adagot, amit már az 5. héttől kaptam. Bromochriptint pedig a magas prolaktin szintem miatt kaptam. Nagyon szurkolok neked, egyébként a barnázás lehet a beágyazódástól is, de azért jobb óvatosnak lenni, és még mindig azt mondom, hogy irány az ügyelet, ne várj holnapig!!!! Remélem még ma elolvasod a választ! És feltétlenül írj ugyanide, hogy mi lett veled, mert szerintem sokan izgulunk most érted!
2009. jún. 28. 23:52
 16/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, most készülök az orvoshoz, fél nyolcra megyek hozzá. Megírom mihelyst internet elé kerülök, hogy mit mondott. Nagyon jól esik, hogy velem együtt izgultok. Köszönöm még egyszer!
2009. jún. 29. 05:53
 17/33 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szorítok érted!!!!!!
2009. jún. 29. 07:47
 18/33 anonim ***** válasza:

Remélem rendben vagy!

Jelentkezz majd, mert izgulunk érted, illetve értetek!

2009. jún. 29. 08:08
 19/33 anonim ***** válasza:
Remélem semmi gond nem lesz,ír fel gyógyszert és nem lesz baj!Nekem nem volt olyan szerencsém én elvesztettem sajnos!Drukk neked!!!
2009. jún. 29. 08:21
 20/33 anonim ***** válasza:
Ne felejts el írni nekünk! Szurkolunk!!
2009. jún. 29. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!