Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erősíthetem a combom és a...

Erősíthetem a combom és a fenekem?

Figyelt kérdés
26 hetes vagyok eddig 6kg híztam de azt mind a combomra és a fenekemre.Szerintetek tornázhatok,nem lesz bajom.

2012. máj. 22. 22:26
 1/5 Mara Acoma ***** válasza:
0%
Én nem vinném túlzásba... Majd lefogysz szülés után. Nehogymár terhesen akarj fogyózni..........................
2012. máj. 22. 22:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem fogyni akar, hanem erősíteni. Nyugodtan tornázz, de ne vidd túlzásba. Ez nem a rekordok megdöntésének az ideje :)
2012. máj. 22. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan. Én heti 2x végigcsináltam Rubint Réka terhes dvd-jét, és heti 2X úsztam 1 órát. Nagyon jól esett. Néha nehezemre esett elkezdeni, de utána nagyon jó érzés volt.
2012. máj. 22. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Fontosabb az étkezésre odafigyelni inkább...A combodra és fenekedre a kajától ment a zsír,nem a picitől.
2012. máj. 23. 07:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan tornázz, ezzel nem rosszat, csak jó teszel magadnak is és a babádnak is. Természetesen ésszel, ha eddig semmit nem edzettél, akkor nagyon óvatosan (lábemelések, ilyesmi mehetnek), ha edzett vagy, akkor meg érezni fogod meddig mehetsz el.
2012. máj. 23. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!