Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ez a keménység a...

Normális ez a keménység a pocakomban reggelente?

Figyelt kérdés
A 14. hétben járok és most kezdett el picit kerekedni a pocim,viszont tegnap és ma reggel is arra ébretem,hogy kb a szeméremcsonttól felfelé olyan 10cm-es rászen kő kemény volt a hasam,alig tudtam felkelni az ágyból.Gondolom az is közrejátszik,hogy a hólyagom tele volt és miután pisiltem el is múlt ez a keménység.Akkor ez a pisi miatt volt,vagy más okozza a keménységet?

2012. máj. 22. 09:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális, innentől egyre többször fog keményedni a hasad. Nekem reggelre általában akkor szokott ha hanyatt fekszem kinyújtott lábakkal, akkor Én is érzem, és fel kell emelnem legalább az egyik lábamat.

Ne aggódj, ilyen már akkor is lesz késöbb ha mész vagy ülsz. NEkem kocsiba is szokott, vagy ha ülök valahol.

20+2hkm

2012. máj. 22. 09:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is pont úgy feküdtem,ahogy leírtad,lehet azért éreztem olyan intenzíven a keményedést.Egyébként örülök,hogy végre érzek valamit,mert eddig semilyen tünetem nem volt,se émelygés,se szédülés,semmi.Mondtam is a páromnak,hogy ha nem láttam volna az uh-on,el sem hinném,hogy baba van a hasamban. :)
2012. máj. 22. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerencséd van, bár mondjuk nekem sem volt szörnyű tünetem, összesen 4x hánytam nem volt vészes.

Mellem feszült, napi 11-12 órákat aludtam... de jól viseltem, illetve a rosszra nem emlékszem :)

Most meg a rettentő sok pisilés :)

2012. máj. 22. 10:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Nemsokára pedig érezni fogod :) Én azt vártam a legjobban :)

most meg már minden nap mocorog, főleg amikor nyugton vagyok :)

Elöző voltam.

2012. máj. 22. 10:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha rendszeressé válik a keményedés, mindenképpen említsd meg az orvosodnak,napi 8-10 keményedés belefér, de több nem nagyon, ha fájdalmas, akkor pláne.

Nekem a 17. héttől voltak gyakoriak, rövidült a méhnyakam és rengeteg magnéziumot kell szednem a keményedésre.

34 hetes kismama

2012. máj. 22. 11:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha sűrűn keményedik a pocid szedetni fognak veled magnéziumot. Nem érdemes magneb6-ot van annál sokkal jobb is nekem a 18.héttől szednem kellett mert a lábam is gyakran görcsőlt. Béres magnéziumot szedtem sokkal jobb mint a magneb6 erősebb és elég napi 1-2 belőle.

Ha pisilni kellett akkor nekem is szinte mindig bekeményedett. Nemtetszik a picurnak a tele hólyag majd ha nagyobb lesz még oda is üt a kis kezével vagy rúg a lábával. Nekem sokat csinálta :D

Szóval nyugi az attól is keményedik a védőnő szerint ha nő a méh összehúzódik és elernyed ezzel is tágul. Ezt énis tőle tudtam meg....

üdv és boldog babavárást!

7hós kislány anyukája

2012. máj. 31. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!