Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Magyarországon is bevezetik a terhesség megszakító tablettát?

Figyelt kérdés

[link]

Nem tudom ez, vagy az abortusz rosszabb, ha erkölcsi szempontból nézem...

2012. máj. 20. 21:27
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Köszönöm a bátorító szavakat, neked is hasonlókat kívánok, remélem már csak 4-5 hét a nagy kalandig!
2012. máj. 23. 11:45
 32/33 anonim ***** válasza:
0%

1. Nem gyilkosság, mivel a megtermékenyült zigóta, legyen az 2-3 hónapos...még nem ember.

2. Ha valakit megerőszakolnak (mert kedves, kicsiny hazánkban ez is elfordul) és nem szeretné megtartani a lány/nő a gyermeket, miért ne vetethetné el? Ne Ti döntsetek már helyette, nem nektek fáj a beavatkozás.

3. Ha valaki felelőtlen, és "dugjunk gumi nélkül, úgyse lesz következménye" az meg vállalja az abortuszt, vagy szülje meg a gyermeket és döntse romba az egész életét vele. :)

2013. febr. 9. 11:56
 33/33 A kérdező kommentje:

A 2-3 hónapos magzat NEM zigóta!

Arról pedig Te ne próbálj meg dönteni, hogy ki mivel cseszi el az életét ... Az, hogy számodra ez egy "romba döntés" a Te dolgod. Nekem a lányom életem legnagnagyobb csodája még akkor is ha 21 évesen szültem. Sosem bántam meg, nem is fogom. Azt bántam volna ha akkor az ilyen abortusz pártoló emberekre hallgatok és elvetetem. Még szerencse, hogy bennem több érték van, mint sem, hogy abortuszra buzdítsak másokat! Emellett örökre ki fogok állni! A megerőszakolós téma teljesen más eset, ezt mindannyian tudjuk ... Ez az egyik legnehezebb kérdés ebben a témakörben.

2013. febr. 9. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!