Molett kismamák, lennétek olyan aranyosak feltenni nekem 15 hetes pocakofotóitokat, ha készült?
Szia! Mi számít neked molettnek? 165 cm és 70 kg kezdő súly az molett? Én annak tartom magam. 14. héten vagyok, de akkora a pocakom, mintha legalább az 5. hónapban lennék. Képet sajnos nem tudok feltölteni, mert ebből az országból, ahol én élek, sajna nem nyitható meg a kepfeltoltes.hu oldal, se a web picassa, se egyéb. De ha gondolod, holnap lemérem a körfogatát és megírom! :) Itt már elég késő este van, azért mondom, hogy csak holnap!
Egyébként ma többször is mondták, hogy a kismamának ez, meg az kell (cipőt vettünk meg egy rövid nadrágot a párommal), pedig nem kismama boltban voltunk, szóval összetéveszthetetlen.
Szép babavárást!
Sziaaa!
Sajnos 15 hetes nincs, de ez a kép 17hetes terhesen készült. Nekem ugrásszerűen nőtt, elötte alig vettem észre h nő.
Azóta persze folyamatosan :)
Neked mekkora? :)
Boldog babavárást.
20hkm
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
165 centi vagyok,és 65 kilóval kezdtem a terhességet.2.baba ezért van már ekkora hasam.azóta 20 hetes vagyok és összesen 6 kilót híztam eddig.
5-ös vagyok.
Elfelejtettem. 170cm vagyok, 90kilóval kezdtem, az elején leadtam 5 kilót. Most a 20ik héten tartok és még mindig 85 kiló vagyok. Egyenlőre úgy néz ki tartom a súlyom, de igyekszem odafigyelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!