Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » AKI nagyom rövid ideig szedett...

AKI nagyom rövid ideig szedett fogamzásgátlót (én esetemben 1 hónapig) könnyen teherbe tudott esni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Én 3 hónapig szedtem csak gyógyszert, mondjuk nem a baba miatt hagytam abba, hanem mert 16 kilót híztam... Kb. másfél évvel a babaprojekt elött hagytam el és 2,5 év próbálkozás után jött össze. Nekem annyira megkevert mindent, hogy évekig csak gyógyszerrel jött meg. Ha nem szedtem volt, hogy 6 hónapig semmi nem történt. Azóta 32 hetes vagyok!

Viszont van olyan ismerősöm aki évekig szedte és az első hónapban teherbe esett.

Szóval nem attól függ meddig szedted, hanem hogy a szervezeted mikorra tud visszaállni!

2012. máj. 18. 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Én kb. 10 éve szedtem 1 hónapig. Aztán úgy döntöttem, hogy inkább elhagyom. Tavaly február óta próbálkoztunk, ősszel összejött, de sajnos elment a baba. Februárban megint összejött, most vagyok 16 hetes! :))

Szerintem nincs összefüggés a két dolog között.

2012. máj. 18. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 8 évig szedtem megszakítás nélkül. 2011 októberében úgy döntöttem, hogy a köv. mensi után abbahagyom, mert gondoltam 1-2 év múlva szeretnénk babát. Szóval egy hétfői napon megjött, szombaton pedig megfogant a kislányunk, tehát elsőre. Ma voltam a 31. heti UH-n és minden oké. Több dokit megkérdeztem, mind azt mondta, hogy sokan így esnek teherbe, nem véletlenül kell naponta szedni!:)

Sok sikert!:)

2012. máj. 18. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Én egy hónapig szedtem, 3. próbára jött össze a baba. :)
2012. máj. 21. 11:20
 5/7 A kérdező kommentje:
csúcs
2012. máj. 21. 11:25
 6/7 A kérdező kommentje:
irtam privit az utolso hozzászolonak
2012. máj. 21. 11:26
 7/7 A kérdező kommentje:
miért csak egy hónapig szedted?
2012. máj. 21. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!