Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valakinél elfordult hasonló?...

Valakinél elfordult hasonló? Mindenkitöl azt hallom hogy reggel van rosszul és reggeli rosszunlétei vannak. Nekem nem. Reggel jol vagyok, viszon este kb 6orátol és még el nem alszom fokozatosabban roszabbul. Iszonyat hányingerem van este!

Figyelt kérdés

2012. máj. 17. 18:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

akkor ezt figyeljétek:

30. héttől volt esténként hányingerem pár hétig és hánytam is 2x, ja és az első trimeszterben meg semmi tünet .:))

(mondjuk nekem nyomta a gyerek a gyomorszájat és a sok sav meg kaja jött vissza vagy akart visszajönni.)

:)))

2012. máj. 18. 11:28
 12/14 anonim válasza:
Nálam is eleinte hasonló volt, reggel jól voltam este meg rosszul. (ez kb. 2hét volt) viszont utána és még most is egész napos hányingerem van....Undorodom a szagoktól, és étvágyam sincs, na persze azért "kénytelen" vagyok enni, hogy a baba tápanyaghoz jusson. De borzasztóan megvisel a hányinger és olykor hányás.... 12hkm
2012. máj. 18. 12:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Én reggel és este voltam rosszul. Napközben semmi bajom nem volt. Mindig délután 5 óra után lettem egyre rosszabbul.
2012. máj. 18. 13:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is egész nap volt hányingerem és ez estére rosszabbodott.
2012. máj. 18. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!