Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire ártalmas 24 órán...

Mennyire ártalmas 24 órán belül 500g Nutella megevése?

Figyelt kérdés

Nem bírtam ellenállni, de nem vagyok rosszul tőle, közben sokat ittam, de a magzatra nézve gondolom nem jó :(

21 hetes leszek.

Mit gondoltok?

2012. máj. 17. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
azon kívül,hogy ha sokszor lesz ilyen,akkor nagyon sokat fogsz hízni,semmi.egyébként most én is ennék egy kicsit,pedig nem is vagyok terhes.vigyázz magatokra,jó egészséget!
2012. máj. 17. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baja nem lesz a gyereknek :) és neked se, főleg ha jól is esett...

Ilyen kérdéseket én is tudnék feltenni:

Mennyire ártalmas 2 percen belül 1 tábla csoki elfogyasztása? Mennyire ártalmas 15 percen belül 1 kiló eper felfalása? Stb (zabagép vagyok)

2012. máj. 17. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

a hízáson kivül semmi baj nem lesz!

Oh... én a terhesség alatt kg számra ettem a narancsot, banánt, volt h több zacsi chips is lecsúszott egy nap alatt.

Vagy mikor megkívántam 2-3 tábla csoki.

Ez van :) Semmi baja nem lett a babámnak tőle.

Csak több mint 4 kg-val született és 61 cm-vel :D

2012. máj. 17. 15:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi lányok, megnyugodtam. Direkt nem vettem magamnak már napok óta csokit, erre a párom hoz nekem nutellát...

Az eper szerintem jó, mert gyümölcs :)

2012. máj. 17. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is evőkanállal eszem a Nutellát, kinek mi a gyengéje :) Régebben sosem kívántam, most meg lecsusszan nekem is szép mennyiség; szerintem nem árt; max a kilóknak, de kit érdekel, inkább ez, minthogy sóvárogjak. Boldog babavárást!

25hkm

2012. máj. 17. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

multkor egy nagyobb üveget ettem meg én is mondjuk azt 2 nap alatt :)

31. héten 15 kilonál tartok plusz sulyban...max ennyi a hátránya a nutella majszolásnak :DDD

hepi bébivárást :)))

31 h km

2012. máj. 17. 17:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Na meg a fogaidnak se túl jó, azért remélem rendesen mostál reggel-este fogat (még jó, hogy nem tartjuk be a fogorvos utasításait, mint a "minden étkezés után fogat kell mosni"-t. A nutella és a mentol annyira nem passzolna... :)
2012. máj. 17. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!