Mennyire ártalmas 24 órán belül 500g Nutella megevése?
Nem bírtam ellenállni, de nem vagyok rosszul tőle, közben sokat ittam, de a magzatra nézve gondolom nem jó :(
21 hetes leszek.
Mit gondoltok?
Semmi baja nem lesz a gyereknek :) és neked se, főleg ha jól is esett...
Ilyen kérdéseket én is tudnék feltenni:
Mennyire ártalmas 2 percen belül 1 tábla csoki elfogyasztása? Mennyire ártalmas 15 percen belül 1 kiló eper felfalása? Stb (zabagép vagyok)
a hízáson kivül semmi baj nem lesz!
Oh... én a terhesség alatt kg számra ettem a narancsot, banánt, volt h több zacsi chips is lecsúszott egy nap alatt.
Vagy mikor megkívántam 2-3 tábla csoki.
Ez van :) Semmi baja nem lett a babámnak tőle.
Csak több mint 4 kg-val született és 61 cm-vel :D
Köszi lányok, megnyugodtam. Direkt nem vettem magamnak már napok óta csokit, erre a párom hoz nekem nutellát...
Az eper szerintem jó, mert gyümölcs :)
Én is evőkanállal eszem a Nutellát, kinek mi a gyengéje :) Régebben sosem kívántam, most meg lecsusszan nekem is szép mennyiség; szerintem nem árt; max a kilóknak, de kit érdekel, inkább ez, minthogy sóvárogjak. Boldog babavárást!
25hkm
multkor egy nagyobb üveget ettem meg én is mondjuk azt 2 nap alatt :)
31. héten 15 kilonál tartok plusz sulyban...max ennyi a hátránya a nutella majszolásnak :DDD
hepi bébivárást :)))
31 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!