34hetes vagyok. Problemamentes terhesseggel. A doki ma minden vizsgalat nelkul antibiot. Irt fel, merthogy ezt igy szokas megelozeskepp! Elozo terhessegnel ilyen nem volt. Most ez mi? Ti beszednetek?
csak mert ilyet meg nem is hallottam h csak ugy szedjek antibiotikumot.mikor egesz terhesseg alatt meg megfazaskor sem mertem semmit bevenni,akkor most ezt szedjem be csak ugy?jobb lesz tole valami?nem hiszem.es mi az h ez a szokas?meg sem vizsgalt?vizeletem negativ,minden oke.34hetesen minek gyogyszer.raadasul azt irja a papirja h terhesen nem is ajanlott!!!! Amoxicillin-b a neve.
Kivaltottam,de nagyon nem kene szerintem beszedni.szerintetek?
Egy ismerősöm babájának súlyos légzési nehézsége lett streptococcus fertőzéstől. Őt nem szűrték a terhessége alatt.
A helyedben ragaszkodnék hozzá, hogy vegyék le a kenetet.
Az antibiotikumot azért felesleges beszedned, mert nem is biztos, hogy hatásos. A tenyésztésnél azt is nézik, hogy melyik hatóanyagra érzékeny és melyikre rezisztens a baktérium. Ha fertőzött is vagy, de a baci amoxicillinre rezisztens akkor tök feleslegesen szednéd be.
Amúgy ártani nem ártanál, ez az antibiotikum terhesen is szedhető. Például az Augmentinnek is ez a hatóanyaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!