Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen orvos Debrecenben Dr....

Milyen orvos Debrecenben Dr. Demeter Miklós?

Figyelt kérdés

Debreceni kismamák kérlek írjatok.

Teljesen kivagyok. Ma voltam a fogadott dokimnál a Kenézybe és bejelentette, (a kiírt időpont előtt 3 nappal) hogy ő elmegy szabira egy hónapra.

Nem tudom, hogy lehet ilyen jellemtelen, hisz többször is megkérdeztem az elmúlt hónapokban, hogy a szülésnél számíthatok-e rá!

Borzasztó érzés, mikor bízik az ember egy orvosban és csalódik. Első babám lesz és eddig az nyugtatott, hogy mindenki dícsérte.

Egy ismerős azt mondta beszél Dr. Demeterrel, mert állítólag nagyon jó doki!

Aki ismeri mi a véleménye róla?

39 hetes kismami

2009. jún. 26. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!Én nála szültem,mert a fogadott dokim nem jött el.Én meg voltam vele elégedve,kedves volt,szimpatikus.

Ne aggódj szerintem.

8hós baba anyukája

2009. jún. 26. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztos jó orvos, mert a barátnőm, akinek a férje szintén orvos, nála szült, gondolom nem választották volna őt, ha nem lenne jó.

Ők nagyon meg voltak vele elégedve, kedves, türelmes orvos.

Megkérdezhetem, hgoy ki hagyott így ott az utolsó napokban?

2009. jún. 26. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Én csak jókat hallottam róla!!! Én is őt akartam választani, de pont nem volt bent mikor mentem uh-ra, és azért járok máshoz.
2009. jún. 26. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Ki volt az orvosod?
2009. jún. 26. 21:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Szomolya Mihályhoz jártam, aki ilyen szépen elbánt velem.

Egyébként nagyon köszönöm a válaszokat.

2009. jún. 27. 03:12
 6/6 anonim válasza:
Sziasztok. Én is szeretnék Demeter Miklóshoz járni. Most 6 hetes terhes vagyok ,volt egy kis barna folyásom és ezért hírtelen az egyik ismerősöm nőgyógyászához mentem el, de kiderült hogy nem is szüleszt . Csak most olyan kellemetlen oda elé állni hogy bocsi de már másnál voltam, de szeretnék ide járni és szeretném ha ön szülesztene meg, vagy csak én túlzom el az egészet. Előre is köszönöm a tanácsokat.
2013. máj. 23. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!