24. hétben vagyok, naponta többször is eléggé bekeményedik a hasam, mintha egy téglát cipelnék a pocakban. Görcs, fájás, vérzés nincs. Normális?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 17:21
11/15 anonim válasza:
Nekem használ a magneb6, 3X1-et szedek. Próbáld ki!
27hkm
12/15 anonim válasza:
Nekem sem ajánlotta a nőgyógyászom a megneB6-ot,kb nekem is igy mondta ahogy neked.Megkérdeztem a védőnőt,azt mondta,mert nagy étvágyat csinál.Beszedtem ami maradt,és azóta Magnerotot szedek 3x1 vagy 4x1et,attól függően mennyire terhelem le magam.Nincsenek azóta ilyen panaszaim,míg a MagneB6 mellet voltak,akármennyit vettem be belőle.Szerintem érdemes kipróbálni.
23hkm
13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm !!!!
2012. máj. 15. 18:08
14/15 anonim válasza:
nekem is magnéziumot de nem magneb6ot javasolt, de rá kellett jönnöm, hogy csak a vízszintes fekvés segít. (pedig volt hogy 3x2t is szedtem)
csak egy heti teljes ágynyugalom fekvéstől múlt el igazán
15/15 anonim válasza:
egy ismerősömnek, aki vérszegény is, csak a magnerot volt jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!