Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek illik egymáshoz...

Szerintetek illik egymáshoz ez a két név?

Figyelt kérdés

Róka Krisztián? - Róka Rebeka?

Esetleg várnék tippeket, milyen nevek illenek ehhez a vezetéknévhez :)

2012. máj. 14. 20:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.kicsit elkeseredtem mert én beleszerettem ebbe a két nevbe. Először nekem is fura volt de többször mondogattam magamba és szerintem nem gáz. Van meg egy név ami szóba jöhet: - Amelita -- szerintetek? Fiúnak milán se az már tömeg név lett
2012. máj. 14. 21:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Igazából már neked azért nem fura,hogy Róka Rebeka,mert már annyiszor mondtad,hogy hozzászoktál.Maga az Amelita név nem tetszik,de a vezetéknevetekhez sokkal jobb,mint az Amelita.

Egyébként nekem testszik a Rebeka név.

2012. máj. 15. 17:39
 13/13 anonim válasza:

Az én nevem úgy mellesleg Róka Bence. :D És ha leányom születik, nagyon bízom benne, akkor Krisztinának, Viktóriának, vagy Laurának fogom elnevezni. Ha fiam akkor János lesz. :)

Bár összességében akármilyen nevet is választatok a pároddal úgy is az számít hogy ti melyiket érzitek helyesnek, illetve a gyermeketekre melyik név illik a leginkább. :) Én a Tamást kaptam meg második névként de annyira nem illik hozzám hogy ha nem figyelmeztetnének néha hogy hivatalos okirathoz írjam le le sem írnám. :DDD

2013. márc. 1. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!