13 hetes kismama vagyok. Kb.2 napja nagyon fáj a fejem. Mit jelenthet ez? Ilyenkor a babának is fáj valamije? Gyogyszert nem merek bevenni. Mitöl van?
Szia!
Hát akkor te is azok közé tartozol, akik mindenféle frontot, erősebb időjárást megéreznek.
Nekem ilyenkor a hányásig fokozódó migrénem van, a dokim azt mondta, hogy vegyek be fájdalomcsillapítót, mert az se a babának se nekem nem jó ha 3 napig fáj a fejem.
Ha nem migrénem van, akkor népi gyógymódokkal próbálkozom: hideg/meleg vizes borogatás a fejre - mikor melyik jön be, elsötétített szoba, talp masszírozás (a nagylábujjadnál a párnácska alatt vagy egy palackot görgetek a talpammal) és sok-sok folyadék.
Szia!
Nekem 1 hétig tartott a fejfájás múlthéten! Aztán az utolsó délután annyira rosszul lettem le kellett feküdnöm aztán elkezdett zsibbadni a jobb felem. Elösször a kezem aztán az arcom a szám .... borzalmas volt. Jól meg is ijedtem irány a kórház. Adtak infúziót és azóta jól vagyok. Felírták az algópirynt azt lehet szedni az utolsó trimeszterig. Migrénes vagyok serdülő korom óta sajnos. És a kefalgint kellett szednem az egy értágító, na mivel azt most nem lehet eléggé szenvedek tőle:( A dokim avval nyugtatott hogy a szülés után sokaknál ez elmúlt mivel hormonális. Remélem ugy is lesz ha nem akkor életem végéig amíg nem leszek változó korban:( Tehát az algopirynt nyugodtan szedheted de persze doki mert ugy kell feliratni egyébként ne szedd be még ha vcan is otthon!!
Üdv
Szia!
Sajnálom a fejfájást, és átérzem miylen rossz.
Előző terhességemnél a 12.héttől a 20.hétig iszonyat fájt a fejem, ha volt front, hanem... Én akkor még dolgoztam is, nagyon rossz volt.
Én bekentem a homlokom, tarkóm jégzselével. Ez nagyon hatásos volt. Borogattam is a tarkóm, vizeztem a homlokom. Hát túléltem, de nagyon kellemetlen volt. Gyógyszert eleve nem szedek, még nemterhesen sem.
A jelenlegi terhességem 18.hetében járok, de most még elkerült a fejfájás... kopkop...
Védőnő és doki a hormonokkal magyarázta.
Nem akarok senkit elkeseríteni, de nekem a szülés után is megmaradt. Most is mindjárt szétesik.
A paramax paracetamol tartalmú, nekem abszolút nem használ, de elméletileg a paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítókra az van írva, hogy terhesen is lehet használni.
Szia!
Emlékszem nekem is fájt a fejem 13 hetesen...3 napig egyfolytában..akkor feladtam és bevettem fél algopirint! Most 34 hetesek vagyunk és semmi bajunk sem lett!! (Lekopogom..persze!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!