Dr Busznyák Csabáról (győr) véleményt írnátok?!
Mennyire előre kell bejelentkezni a magánrendelésére?17 hetesen ugye még jókor van orvost váltani?Mennyit kér egy szülésért?
köszi a válaszokat!
Ha megkérdezhetem, miért pont hozzá szeretnél?
Kihez jártál eddig?
Kedves második válaszoló!Köszönöm az alapos választ!:)
első: azért mert egy dokit sem ismerek győrben és őt ajánlották,eddig komáromba jártam,de bezárják a szülészetet ott!Miért kérdezed?
Első vagyok, azt hittem máshoz jártál Győrbe.
De a Busznyák doktor nagyon jó orvos, én is csak jót hallottam róla! Megmondom az öszíntét, én azért nem Őt választottam,(én is most váltottam orvost) mert annyira jóképű, hogy kicsit szégyenlős lennék, ha meg kellene vizsgálnia XD.
23 hkm
Kedves utolsó válaszoló, azért priviben leírhatnád a doki nevét, és is megírom neked :)
Az enyém is nagyon jó orvos, előző kettő csemetémet nála szültem, de hát az idő múlásával, már nem olyan alapos, és lelkiismeretes, mint 10 éve.
Én is fiatalra váltottam, ez nem titok, Dr. Fekete Zoltánra :) (mondjuk Ő sem kutya jóképűségben XD )
Első vagyok, kedves utolsó, teljesen egyetértek veled!
Mindkét gyerekemnél volt orvosom, és most a harmadiknál is van. Én is így érzem magam biztonságban.
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!