A (regebbi, ugy ket eves) farokcsont tores befolyasolhatja a szules kimenetelet?
Figyelt kérdés
Nekem csaszart javasolt a dokim,persze nem ez az egyetlen ok,de amikor megemlitettem ezt neki,akkor orult hogy szoltam ,mert hogy a farokcsont kb.ket centit el kell mozduljon szules kozben,az enyem meg ahogy osszeforrtak ott a dolgok,nem igazan tud elmozdulni.2009. jún. 25. 19:43
1/2 anonim válasza:
Tehát császározni fognak emiatt? mit csináltál hogy eltörött a farok csontod? És a dokik mit csináltak vele? mert ugye azt gipszelni nem nagyon lehet
2/2 A kérdező kommentje:
Tengerparti nyaralas alkalmaval megcsusztam vizes lepcson,nem teszik gipszbe,csak pihenni(fekudni)kell vele amig osszeforr,egyebkent gyorsan gyogyul.Utana lezeres,ultrahangos utokezeles(hiaba mert idovaltozaskor es hosszu ules utan ugyis faj).Eleg az hozza hogy szuleskor nem enged tagulni rendesen,ha nem szoltam volna elofordulhatott volna az hogy szules kozben ujbol eltorik es akkor irany a muto...Egyebkent ez a dolog ervenyes a gerincserves kismamakra is.
2009. jún. 28. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!