Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tévedhet a hasi ultrahang?...

Tévedhet a hasi ultrahang? Pl. Ha valakinek szük a nadrágja esetleg nem szoríthatja össze a lényeget és azért nem veszik észre hogy terhes?

Figyelt kérdés
Butaságnak tünik,de már mindent el bírok képzelni.
2009. jún. 25. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nagyon korán mész akkor esetleg nem látható még a terhesség, de a nyálkahártya vastagságából azért lehet következtetni.

Nekem hasi uh-n 5 hetesen 8mm-es petezsák volt.

Amúgy nem értem hogy jön össze a szűk nadrág az ultrahaggal?

2009. jún. 25. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Voltál már ultrahangon? Mert azt nem nadrágon keresztül csinálják! Minimum ki kell gombolni, de egy kicsit le is kell tolni. A szonográfus meg tudja mit és hol kell keresni. Ha nem látja jól a méhedet, akkor lejjebb tolja a nadrágodat, bugyidat. Az okozhat problémát, ha üres a hugyhólyagod, mert olyankor nem emelkedik ki jól a méhed. De ha ezt tapasztalják, akkor teli hólyaggal meg kell ismételni az uh-ot.
2009. jún. 25. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem feltétlenül kell teli hólyag, én mire bejutottam már túl voltam a pisilésen, így üres hólyaggal láttuk a petezsákot.
2009. jún. 25. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Szorít a nadrág???Ezt nem nagyon értem!Nekem még a 18.heti uh-n is le kellett tolni a bugyit,hogy jobban hozzáférjen a hasamhoz.
2009. jún. 25. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!