Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 4d-s ulrahangon a baba...

A 4d-s ulrahangon a baba nemét már biztos megmondják? Vagy ott is attól függ, hogy megmutatja e magát? Tapasztalatok! Ti hány hetesen voltatok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi 20 hetesen láttuk 4D-n. Ez volt, az első kérdésem, Rögtön meg is megmutatták.
2009. jún. 25. 19:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, a helyesírásért, elnéztem:)
2009. jún. 25. 19:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi nagyon türelmetlenek voltunk a férjemmel és elég korán kb 15 hetesen voltunk először 4d-n. Nagyon izgi volt talizni a babánkkal, akkor még egy kis maszat volt. Utána 32 hetesen voltunk hát az hihetetlen volt látni a gyönyörű húsos száját, pocakját, kezét stb... A nemét pedig igen akkor tudják tutira megmondani ha megmutatja magát. Nekünk sikerült! Később már azt mondták nem is érdemes menni, mert akkor már nincs hely a pocakba és nem lehet olyan szépen kivenni a részecskéit.

Boldog baba várást!!!

6 hós manó anyukája

2009. jún. 25. 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha a baba úgy fekszik akkor igen. De 100%-os csak a születése után. :)

Nekünk 18 hetesen 4D-n mondták hogy kislány, de 2D-sen jobban látszott, majd 22 hetesen 2D-n ismét a popóját mutatta és így 99.9% hogy tényleg kislány lesz. :)

2009. jún. 25. 19:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A mi lányunk nagyon szégyenlős volt.28.héten mondták a 2D-n először,hogy "talán" lány,mert addig teljesen összezárta a lábacskáit.30 hetesen voltam 4D-n ott már egy pillanatra megmutatta magát és végre biztosak lettünk,hogy a manónk lány!

Boldog babavárást!

2009. jún. 25. 19:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze elsősorban a babán múlik. De szerintem attól is függ, hogy ki ultrahangoz. A mi orvosunk - bár nem szívesen - de 12(!) hetes UH-on, amikor rákérdeztem, annyit mondott, hogy "nincs nyoma annak, hogy fiú. De ilyenkor még nagyon korai, mert gyakran tévedhetünk." Szóval, a 4D-n már ilyen korán is látható.
2009. jún. 25. 19:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia

mi 19hetesen voltunk 4d-n és azt mondta a doki,h több,mint valószinű,h lány,de konkrétan nem mutatta meg magát csak következtetni tudott!A 28hetes 2d-n se mutatta magát,nagyon szemérmes a Drága ugyhogy Kislányként várjuk!sok függ attól,h hogyan helyezkedik,mutattja-e magát

Boldog babavárást

29hetes Kismami

2009. jún. 25. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi a 24. héten voltunk 4dn és ott 100%-ra mondták, hogy kislány. Aztán eljött a kötelező uh. 30 héten na ott már 1000%-ra fiút mondtak és a 32 héten újra fiút. Nekem már nincs "sok" hátra a végén úgy is kiderül.

33+5 hetes kismai

2009. jún. 25. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!