Ha a szénhidrát diétámnál 1-2 gramm szénhidráttal túllépem a megengedett mennyiséget az nem olyan nagy baj ugye? Sajna magas lett a cukrom.26. hétben vagyok.
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy pl ebédre szerintem kicsit kevesebbet vittem be CH-ból, bár sokat ettem (túró, cukkini...) de a vacsim ahogy számolom nem 40g-os hanem 42g-os lesz. Ugye pár gramm +/- nem olyan nagy baj?2009. jún. 25. 17:31
1/3 anonim válasza:
persze hogy nem,vannak kismamik akik még nagyobbakat is szoktak bűnözni diéta alatt.engem pl 160g-ra fogtak 6,7-es cukorral és kevésnek bizonyult éhezett a szervezetem,akkor kicsit megemeltem magamnak a napi adagot és igy lett jó.velem is előfordul hogy kicsit több lesz de azért igyekszem nem nagyon túllépni.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én alapból cukorbeteg vagyok,nyugodtan túl lépheted ne aggódj.De ha lehet napi 10-15 gr Ch-nál ne bűnözz rendszeresen.Amúgy ha néha több csúszik be nem lesz baj!
Kellemes babavárást!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Nem bűnözni akarok, sőt van hogy azon kell gondolkodnom hogy még mit egyek hogy meglegyen a napi 160g. Pl ebédre ma töltött cukkinit csináltam amiben darálthús egy kis hagymán megpárolva, tojás és sajt volt. Tehát hús és tojás, a cukkiniben meg nagyon kevés a CH. Aztán egy kis zsírszegény túró egy kefírrel, ami megint csak összeadva a CH tartalmat nem adta ki az 50-et, csak kb 30-35-öt. Így még ettem egy kis barackot.
De a túllépés alatt tényleg max 5 grammra gondoltam ami lehet hogy a reggelinél számít minusznak.
Na most ezt jól leírtam :)
2009. jún. 25. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!