Hasfeszülés normális huzamosabb ideig a 26. hétben?
Figyelt kérdés
Pár napja kezdtem érezni, hogy feszül az egész hasam, nem fáj nem görcsöl csak olyan mint egy "túlfújt lufi", állagra sem kemény csak feszes. Maga az érzés folyamatos, talán reggel kicsit enyhébb, de ha sokat mászkálok, vagy ácsorgok, akkor úgy érzem mintha ki akarna durranni. Mitől lehet ez? Normális érzés ilyenkor vagy menjek orvoshoz vele?
25 hkm
2012. máj. 11. 09:39
1/2 anonim válasza:
Nekem előbb kezdődött ez a feszülés.Kb úgy a 20-22.hét körül. Utána már a keményedés is jött szép fokozatosan.
Aztán már szinte egész nap keményedtem,főleg járkálás,vagy bármi más fizikai dologtól.
Ekkor írt fel a dokim egy erősebb magnéziumot,és így aránylag kibírható.Nem mondom, hogy most nem keményedek,de korántsem annyit, mint eddig.
Mindenképp szólj a dokinak!
2/2 anonim válasza:
Szólj a dokinak, nekem is Magnerot-tablettát írt fel! Ez java részt az miatt van, hogy tágul a hasfalad izomzata, és ez nem egy borzasztó kellemes érzés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!