Lesz valami következménye ha nem szedjük be az előírt Magne B6 adagot?
Szia!
Nem véletlen, hogy felírta az orvos. Általában hányingerre, rosszullétre és idő előtti keményedésre, méh összehúzódásra írják fel. Nekem is 6-ot kellett szednem belőle, mert a 32. héten erősebb görcseim voltak és kinyílt a méh száj 1 ujjnyira. Most 37 hetes vagyok, de már nem szedem.
Szerintem a 36. hétig szedd. Baj nem lesz belőle ha szeded az biztos.
Szép szülést!
Szia!
Én is sokat keményedek 30 hetesen, napi 3x1et szedek, de amint kihagyok egyet észreveszem, mert mintha azonnyomban keményedne a pocim.most az estit és a ma reggelit hagytam ki (kölcsönadtuk az autót és abban hagytam, én hüle), de érzem, úgyh pihenek.
Miért nem akarod beszedni? Ne legyél felelőtlen! A te és a babád egészsége miatt írta fel az orvos ezt az adagot. Amúgy ha nem szeded be beindulhat akár idő előtt a szülés is, amit gondolom nem szeretnél. Hidd el egy időre született babával is elég izgalom van, nemhogy egy koraszülöttel.
Boldog babavárást!
Ha elő van írva szedd be a babád érdekében! Az előző terhességemnél a 25. héttől kinyílt méhszáj miatt 6x2 szemet kellett beszednem.
Most 15 hetes vagyok és megrövidült méhnyak miatt 3x1-et kell szednem+ még más gyógyszert is.
Eszembe sem jutna, hogy magamtól csökkentsem az adagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!