21. héten még mindig miusz 2-3 kilónál "tartok". Ez normális? Vagy van valami baj? Aggódnom kellene?
Ez egy kicsit attól is függ, hogy kiinduláskor volt-e rajtad plusz, vagy már akkor is mínuszban voltál.
Amúgy nem hiszem, hogy baj lenne, csak akkor ha az alultápláltság vagy kiszáradás jeleit mutatnád.
A babád biztosan jól van, ő mindent elvesz a szervezetedből, amire szüksége van a fejlődéshez, itt a Te állapotod a kérdés, de azt meg ugye így nehéz megítélni.
Még mindig hánysz?
Nem hánytam egyszer sem, csak nagyon erős hányingerem volt a 14. hétig. Addig szinnte semmit nem bírtam enni. Már jobb, de még most is van, hogy hányingerem van.
Volt kicsi feleslegem, de nem vészesen sok, kb 5-6 kiló.
Szerintem nem kell aggódnod, én ugyanígy voltam anno. Alig tudtam enni a terhesség első felében, mindentől rosszul voltam! Érdekes, hogy később sem ettem sokkal többet, mégis elkezdtek aztán felszaladni a kilók. össz 6 kg-ot szedtem fel a szülésig, persze a szülés után vékonyabb voltam, mint valaha:)Szerintem mostantól majd szépen lassan te is gyarapodni fogsz. A sokszor keveset evés nálam bevált, nem voltam rosszul tőle, a vércukor-szintem is rendben volt, stb. Nekem kb a 37. hétben mondta dokim (akkor olyan 5 kg-nál tarthattam), hogy most már aztán tényleg "ne vigyázzak annyira az alakomra"!
Én nem aggódtam volna magamtól, de a környezetemben mindenki ezzel nyaggatott. Semmi bajom nem lett, sem a babának. Teljesen egészséges, 3,5 kg-os kisfiam született!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!