Várandosságotok alatt mi volt a legkellemetlenebb dolog?
Szia!
Nekem a hányingerrel semmi gondom nem volt, sőt, még örültem is neki mert így legalább tudtam hogy minden oké ott bent! Aztán ez a 22. hét környékén megszűnt, azóta meg szétaggódom magam! :-)
A pisilési inger nagyon zavaró mert mindig olyan voltam hogy akár órákig is képes voltam tartani! Most ha meg már érzem hogy kell és nem megyek azonnal akkor pár csepp be is megy... meg hát a gyakorisága is zavaró.
A másik meg a gyomorégés. Nekem ez a kettő a legzavaróbb dolog. Ja, meg az hogy már elmúltam 6 hónapos és még mindig nem lehet eldönteni hogy szimplán duci vagyok, vagy terhes.. :-D
Az első trimeszterben állandó hányingerem volt, 0-24-ben.
Nem alszom rendesen kb. a 2. hónap óta... 3-4 órát alszom, aztán hajnalban a plafont nézem.
Kb. azóta zsibbad a kezem, most már (kb. 3hete) vizesedik is kezem-lábam, lassan a cipőmet se tudom felvenni.
Magas lett a terheléses cukrom, de azóta meg annyira alacsonyakat produkálok, hogy vicc, így legalább a diétától megszabadultam.
Dög fáradt vagyok, libidóm nulla volt az első 3 hónapban és most újra így állunk...
De még ezekkel is ellettem volna , csak most 3 napja kijött az aranyerem, ami nem az erőlködéstől, hanem a súlytól (3 kilót híztam össz-vissz) tehát esélytelen hogy majd kenegetéstől visszamegy, fáj, szúr, vérzik.
Ja, 34. hétben vagyok amúgy.
12-es vagyok.
3 kilót híztam, de eleve 15 plusszal indultam.....:)
Gratulálok neked!
Igen, biztosan a boldogság velünk is elfeledtetei majd a kellemetlenségeket, de addig is olyan jó szenvedni egy kis életért! Szerintem már most megéri, nem csak mikor majd a kezemben tarthatom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!