Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? Olyan szinten...

Mit csináljak? Olyan szinten gyomorsavam van hogy már marja a nyelőcsövem! Rennie-m nincs itthon jelenleg! Valami tipp?

Figyelt kérdés
Terhességi cukrom van így nem tudok akármit alkalmazni:(!
2009. jún. 24. 18:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Vagy ezt a gyógyszert például kifejezetten kismamáknak fejlesztették ki. Ezen az oldalon érdeklődhetsz utána.

[link]

gyógyszertárban biztos kapsz.

2009. jún. 24. 18:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Rennie-t vehetsz be. Én is szenvedtem a savammal a terhesség alatt, a tej csak ideiglenesen segít. Én annyira rosszul voltam hogy a védőnőm engedélyével Quamatel-t vettem be (de csak a kicsit). Mivel ez csak a gyomorsavval foglalkozik, elvileg nem hat károsan a babára, bár a tájékoztatóban azt írják nem lehet szedni. Én jó pár napig szedtem, és egészséges babám született.
2009. jún. 24. 18:28
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia! Én is szenvedek, a dokim a Nilacid-ot javasolta, azt nyugodtan lehet terhesen is használni!!

Kitartás!

2009. jún. 24. 18:30
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi:)mindenkinek!

Megnéztem a Dr Stomi-t nem is hallottam még de szimpi mert nem cukor van benne ami jó most a terhi cukor végett:)! Köszi

2009. jún. 24. 18:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Szódabikarbóna kis vizben.
2009. jún. 24. 18:39
 16/19 A kérdező kommentje:
Már riasztottam a párom hozzon nekem Dr.Stomit hazafelé !!
2009. jún. 24. 18:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Én írtam a korpovitot! Én is diétán vagyok, sajna kiderült hogy magas lett a 2 órás cukrom. 160g-os ch diétát írt elő a doki, ma kezdtem...Hát nem lesz könnyű. Te hogy bírod? Mióta csinálod? Jövöhéten újabb vérvétel, remélem hogy akkor már jó lesz.

Szép estét!

2009. jún. 24. 22:09
 18/19 A kérdező kommentje:
Szia! Én már 6 hete diétázok :( nagyon unom már. Pont ma voltam vérvételen megint! Remélem jó lesz! Igazából beállt 5.9-6.1 re a cukrom. 180 gr-os diétán vagyok! Nehéz már alig várom hogy meglegyen a baba. Mert néha úgy kivagyok éhezve egy jó kajára! De legalább nem hízok ez is egy előny! Mert szerintem 6 hét alatt egy csomót híztam volna.Hajlamos vagyok rá! Kitartást neked:)!
2009. jún. 25. 09:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én jégkockát szopogattam, hogy enyhitsem az égető maró sav hatását. És közben azzal vigasztalódtam, hogy biztosan azért van ez a borzalom, mert a babának csodaszép hosszú haja van. Kellemes babavárást mindenkinek!
2009. jún. 25. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!